Arganolie Algemeen

Marokkaanse Arganolie Bestrijdt en Verhindert Roos

Marokkaanse Arganolie Bestrijdt en Verhindert Roos
Roos kan je behandelen met Arganolie!

Ben je constant op je hoofd aan het krabben en je schouders aan het afstoffen? Heb je er spijt van dat je een zwart overhemd of zwarte jurk draagt? Mensen die aan roos lijden herkennen dit. Roos brengt geen serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee, maar is wel erg vervelend en vaak ook gênant.

Wat is Precies Roos?

Roos (wetenschappelijke naam Pityriasis Simplex Capillitii) is een veel voorkomende aandoening van de hoofdhuid die vlokjes op de huid veroorzaakt. Huidcellen vernieuwen zich voortdurend. En dit proces van vernieuwing duwt de oude huidcellen naar het oppervlak en uiteindelijk van de hoofdhuid af. Bij iemand met roos vernieuwen de huidcellen zich in een sneller tempo zodat meer dode huid afgestoten wordt en de vlokjes zichtbaarder worden.

Er zijn bepaalde triggers voor roos. Je hoofdhuid blootstellen aan extreme temperaturen bijvoorbeeld kan roos veroorzaken. Bij sommige mensen is de roos chronisch en kan gepaard gaan met roodheid en irritatie van de hoofdhuid. Ale je extreem veel vlokjes hebt heb je misschien een onderliggende aandoening zoals psoriasis. Ook een schimmel kan de oorzaak zijn van jouw roosproblemen. Andere oorzaken zijn hoofdluis of een aandoening die we seborrheic dermatitis noemen. Als je roosproblemen niet weggaan kun je het beste een huidarts raadplegen. Een huidarts kan de oorzaak van de roos vaststellen en de juiste behandeling voorschrijven.

Roos Behandelen met Marokkaanse Arganolie

Marokkaanse Arganolie heeft veel namen als bewijs voor de wonderen die het doet voor huid, haar en nagels. De olie wordt vaak het vloeibare goud uit Marokko of Marokkaanse wonderolie genoemd. Waarom? Omdat deze olie geweldig werkt voor huid, haar en nagels!

Marokkaanse Arganolie houdt de huid gezond, levendig en jong. Het helpt bij het repareren, vernieuwen en verjongen van beschadigd haar. Zowel haar als nagels worden versterkt en gehydrateerd door regelmatig gebruik van deze wonderolie! Hoe? De olie zit vol met voedingsstoffen die wonderen doen voor huid, haar en nagels. Het is rijk aan Vitamine E, essentiële vetzuren, Polyfenolen, Prostaglandinen en talrijke andere anti-oxidanten. Deze componenten vormen voeding voor huid, haar en nagels. Maar kan deze olie ook roos bestrijden? Het antwoord is ja! Een erg vettige hoofdhuid leidt vaak tot roos. Arganolie kan de talgproductie reguleren en de antiseptische eigenschappen helpen de hoofdhuid te reinigen. Regelmatig Arganolie aanbrengen kan het begin van roos verhinderen.

Hoe Gebruik Je Marokkaanse Arganolie

Je kunt deze olie gewoon als conditioner tijdens het douchen gebruiken. Je kunt de olie ook op je hoofdhuid doen en haar en hoofdhuid in de olie laten dompelen. Bedek je hoofd met een warme handdoek als je dit doet. Je pakt niet alleen je roosprobleem aan, maar krijgt meteen ook gezond, gehydrateerd en sterker haar!