Argan Cosmetica

Lentekapsels: 3 Lentehaarkleuren Die je Moet Proberen

Lentekapsels 3 Lentehaarkleuren Die je Moet Proberen
Ga naar u kapper en kies een nieuwe lentekleur uit voor uw haar.

Hoewel sommige delen van Europa nog steeds de kou voelen, is het officieel lente. En met de lente voor de deur is het tijd voor een frisse start. Dus ga aan de slag met de voorjaarsschoonmaak, maak je nieuwe klerenkast in orde en herstel je beschadigde huid van de winter. Een geweldige manier om een nieuw seizoen te starten, is een nieuw kapsel. Er zijn genoeg lentekapsels om uit te kiezen, maar de meest gemakkelijke manier om je kapsel bij te werken, is om de kleur te veranderen. We hebben een aantal haarkleuren voor de lente weergegeven die je moet proberen!

3 lentehaarkleuren die je moet proberen

1. Lichtblond

Lichtblond is een populaire kleur voor dit seizoen. Het monochromatische blond, zoals dat van Cate Blanchett, zal één van de meest gewilde kleuren zijn volgens Joel Warren, de meester in kleuren en medeoprichter van Warren Tricomi Salons. Hoewel lichtblond vaak goed bij lichtere huidtinten past, betekent dit niet dat mensen met een donkere huidskleur deze kleur niet kunnen dragen. Warren is van mening dat elke kleur bij iemand kan staan, ongeacht de huidskleur, zolang het maar goed is gedaan.

2. Honingtinten voor donkerblond of lichtbruin haar

Als je liever een meer natuurlijke kleur wilt voor je donkerblonde of lichtbruine haren, kies dan voor een honingtint. Cara Delevingne van Anna Karenina staat enorm goed met een honingkleur, vooral met de verspreide highlights die diepte creëren bij de wortels. Om deze zachte kleurgradatie te krijgen, moeten kappers de Balayage-techniek gebruiken. De Balayage-techniek is een Franse haarkleuringtechniek ontwikkeld in de jaren ‘70. Met de Balayage-techniek zal je diepte creëren bij de wortels die vervaagt bij de punten en tegelijkertijd een zachte schakering krijgen tussen de kleuren. Matrix Celebrity-kapper, George Papanikolas noemt dit “Glamoureuze wortels”.

3. Word moedig en word rood

Hoe luidt het oude gezegde ook al weer over mensen met rood haar? Ze zijn vurig! En dit seizoen draait het allemaal om vurig. Lentekapsels zijn allesbehalve subtiel. Ze trekken de aandacht. Dus word moedig en word rood, en als je rood kiest, neem dan een lichte tint. Christina Hendricks staat enorm goed met de gewaagde rode haarkleur. Dus als je voor rood kiest, neem dan een kopertint met blauwe ondertoon. Als je een levendige kleur wilt, dan is de blauwe ondertoon perfect.

Voeg onze Facebook-pagina toe aan je favorieten en deel dit bericht met je vrienden!

Schrijf een reactie