Argan Cosmetica

3 Kapsels voor Regenachtige Dagen, Lees Verder!

3-Kapsels-voor-Regenachtige-Dagen,-Lees-Verder!
Een rommelige knot, perfect voor een regenachtige dag.

Regen is een van de dingen waar we een haat-liefde verhouding mee hebben. Soms kan het mooi en romantisch zijn. Het wordt zelfs als een zegen beschouwd. Maar er zijn momenten waarop we gewoon willen dat de regen weggaat.

Als het om haren gaat, is regen meestal slecht nieuws. Het kan frustrerend zijn als de regen na uren stylen je haar verpest. Maar omdat een paar buien hier en daar nog steeds worden verwacht, zou je een kapsel moeten hebben dat tegen de regen kan. Dus kom maar op met die lentebuien! Bekijk deze 3 kapsels die heel goed tegen de regen kunnen.

Beste kapsels voor regenachtige dagen

1. Het visgraatvlecht-kapsel

Vlecht je haar in een visgraat als het bewolkt is. Dit kapsel is heel goed bestand tegen lentebuien.

Hoe maak je een visgraatvlecht?

Als eerste trek je je haren naar achteren en verdeel je het in 2 strengen. Volgende stap is om een klein buitenstuk van een van de strengen te nemen en toe te voegen aan de binnenkant van de andere streng. Doe hetzelfde wat je net bij de andere kant deed. Blijf kleine stukjes van je haar kruisen van de ene naar de andere binnenkant. Stop met vlechten als je 2-3 cm haar onderaan over hebt en zet de vlecht vast met een elastiek. Hier is een tip. Hoe kleiner de stukjes, hoe ingewikkelder je vlecht zal zijn.

2. Een warrig paardenstaart-kapsel

Zo maak je een warrige paardenstaart. Begin met het touperen van de voor- en achterzijde van je lokken en trek het naar achteren in een midden of lage paardenstaart. Trek een paar strengen uit de voorzijde en draai deze om je vingers. Je kunt ook een krultang gebruiken als je dat wilt. Zet het op een lage warmtestand om een rommelig-chique look te krijgen. Spuit de bovenkant van je pony een paar keer in met droge shampoo om een beetje meer structuur te creëren en alle olieresten te verwijderen. Til de paardenstaart op en laat deze langzaam vallen terwijl je het licht vernevelt met haarlak voor extra volume. Dit zal ook helpen om je haar op zijn plek te houden.

3. Een rommelige knot + een chique hoofddoek-kapsel

Dit kapsel is een klassieker. Voor dit kapsel doe je je haar in een losse paardenstaart. Vergeet het om een borstel te gebruiken of om het er perfect uit te laten zien. Voor dit kapsel ga je voor die moeiteloze uitstraling. De volgende stap is om je lokken in 3 secties te verdelen. Toupeer elke sectie. Als je hiermee klaar bent, wikkel je je haar rond de onderkant van de paardenstaart. Je hebt schuifspeldjes nodig om je haar op zijn plaats te houden. Maak je geen zorgen om rommelig haar rond je knot. Dat is wat je wilt om een onafgewerkt effect te krijgen. Werk het af door je favoriete hoofddoek te gebruiken om je kapsel mee in te wikkelen. Je kunt de hoofddoek onderaan in je nek of bovenop je hoofd vastknopen.

Laat de regen je prachtige kapsel niet verpesten! Draag een van deze 3 kapsels!

Voeg onze Facebook-pagina toe aan je favorieten en deel dit bericht met je vrienden!

Schrijf een reactie