Argan Cosmetica

Mink: Je Kunt Make-Up nu 3D-Printen

Mink Je Kunt Make-Up nu 3D-Printen
Een prachtig make up resultaat, nu ook haalbaar voor een leek.

Je kunt nu je eigen make-up 3D-printen in het comfort van je eigen huis en de afdruk is exact hetzelfde als de make-up die je koopt in schoonheidswinkels. Dit lijkt wel science fiction toch? NEE! Dit is echt waar!

Je kunt nu make-up 3D-printen. (Tweet dit)

Het aanbrengen van make-up voordat je de deur uitgaat, is een van de rituelen van miljoenen vrouwen over de hele wereld. En het is een feit dat veel vrouwen hun basis make-up meenemen in hun tas of portemonnee waar ze ook naartoe gaan, ongeacht of dit het kantoor, de club, supermarkt, het strand, vliegtuig, of een bezoek aan een vriend is of gewoon wanneer ze het huis verlaten.

Make-up, en vooral de bekende merken, is erg duur. Maar één vrouw besloot de make-up industrie te veranderen. Haar naam is Grace Choi en make-up bedrijven zijn waarschijnlijk niet al te blij als ze haar naam horen. Toen ze op Harvard zat, besloot ze om zich te mengen in de schoonheidsindustrie. Ze deed onderzoek en ontdekte dat schoonheidsmerken hun producten maken en vervolgens de prijzen verhogen door vele kleuren te mengen.

“De make-up industrie verdient enorm veel geld met veel gebakken lucht—Ze vragen een hoge prijs voor iets dat de technologie gratis verstrekt. En dat is kleur,” vertelde Choi op TechChrunch Disrupt. (Tweet dit)

Choi doelde op dit feit. De meeste mensen hebben thuis kleurenprinters en iedereen kan er een kopen. De inkt die make-up merken in hun producten gebruiken is dezelfde inkt die kleurenprinters gebruiken en ze zegt dat deze is goedgekeurd door de FDA. Dus Choi ging aan de slag en creëerde haar eigen mini 3D-thuisprinter die ze Mink noemde. Iedereen kan nu zijn eigen make-up thuis printen door de kleurcode uit kleurenfoto’s op het web te halen. De Mink wordt aangesloten op een computer, net zoals een gewone printer. Deze 3D make-up printer zal voor $ 300 worden verkocht.

Dus stel je eens voor, in plaats van make-up te kopen, kan je de Mink thuis hebben en je eigen make-up 3D-printen in de kleur die jij wilt.

Klik op de link voor meer informatie over de geweldige 3D Make-up printer Mink

Voeg onze Facebook-pagina toe aan je favorieten en deel dit bericht met je vrienden!

Schrijf een reactie