Arganolie Algemeen

Gezonder Haar en een Gezondere Huid in Slechts 2 Stappen

Gezonder Haar en een Gezondere Huid in Slechts 2 Stappen

Hoe je eruit ziet, zegt iets over hoe hygiënisch je bent. Er goed verzorgd uitzien is iets wat vele vrouwen serieus nemen. Maar mannen besteden niet zo veel aandacht aan de verzorging of hoe ze eruit zien.

De huid en het haar zijn twee van de dingen waar veel vrouwen over de hele wereld bereid voor zijn geld aan te besteden. Vrouwen willen dat hun huid en haar er gezond en prachtig uitzien. Ze willen zich onderscheiden van de rest. Ze willen dat elke vrouw in de kamer jaloers wordt op hun gezonde en prachtige huid en haar.

De meest voorkomende huidproblemen zijn rimpels en fijne lijntjes, ouderdomsvlekken, acne en acne littekens. Als het om het haar gaat, hebben veel vrouwen last van droog, broos en pluizig haar. Ook hebben veel vrouwen last van dof haar.

Dus wat zou je kunnen doen om ervoor te zorgen dat je haar zacht, glanzend en zijdezacht wordt? Hoe zou je je huid moeten verzorgen om een soepele, heldere, jonge en mooie huid te krijgen? Sommige vrouwen hebben de hoop verloren dat ze ooit nog een huid krijgen die mooi, gezond en jong is of haar hebben dat zacht, zijdezacht en glanzend is.

Het verzorgen van je huid en haar

Het goede nieuws is dat er geen reden is om de droom van mooi(e) en gezond(e) haar en huid op te geven. Dit is zelfs binnen handbereik. Hoe? Lees verder!

  1. Bescherm je haar en huid altijd tegen de UV-stralen van de zon.

    Als het gaat om het verzorgen van je huid en haar zijn de UV-stralen van de zon vijand nummer één. Deze stralen vernietigen collageen wat resulteert in rimpels en fijne lijntjes op je huid. Als je haar voor langere tijd zonder bescherming wordt blootgesteld aan deze stralen zal het droog en pluizig worden.De regel is om nooit zonder zonnebrandcrème naar buiten te gaan. 15 minuten voordat je naar buiten gaat, moet je een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 15 of hoger opsmeren. Voor je haar kun je een hydraterende zonnebrandcrème gebruiken voordat je naar buiten gaat en als je veel in de zon zult zijn, draag dan ook een hoed.

  2. Vergeet niet te hydrateren.

    Deze tweede vuistregel geldt zowel voor je huid als je haar. De huid en het haar verliezen hun essentiële oliën door wassen, transpireren en blootstelling aan de elementen. Om de natuurlijke oliën van je huid en haar aan te vullen, heb je een geweldige vochtinbrengende gezichtscrème voor de huid en een haarconditioner met diepe hydraterende werking nodig.

Marokkaanse Arganolie voor het haar en de huid

Je hebt absoluut geluk, omdat Arganolie geweldig is zowel voor het hydrateren van de huid als het haar. Maar er is nog maar aan deze olie dan alleen zijn hydraterende voordelen. Arganolie zit boordevol anti-oxidanten die veroudering van de huid helpen te voorkomen en beschadigd haar repareert. Deze olie bevat ook voedende bestanddelen voor de huid en het haar, zoals vitamine E en Omega-3 vetzuren.

Andere manieren over hoe je jouw huid en haar zowel gezond als mooi kunt houden, zijn afhankelijk van wat je eet en je algemene levensstijl.

Schrijf een reactie