Arganolie Algemeen

Eet jij Voedingsmiddelen die je Mooier Maken?

Eet jij Voedingsmiddelen die je Mooier Maken?
Eet je alles wat goed voor je is?

Als er over het onderwerp schoonheid wordt gesproken, zullen veel mensen praten over schoonheidsproducten die verkrijgbaar zijn in de winkels en sommige mensen zullen zelfs zweren bij de geweldige voordelen van de producten die ze gebruiken in hun dagelijkse schoonheidsverzorging.

Jawel, er zijn een aantal schoonheidsproducten die de schoonheidsvoordelen bieden die ze beweren te hebben. Natuurlijk is het een goed idee om te investeren in deze producten, maar in deze moderne wereld lijken we alles te zijn vergeten over schoonheidswonderen die de natuur gratis en voor niets aan ons heeft gegeven. Ooit gehoord van schoonheidsvoeding? Je leest het goed! Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die boordevol schoonheidsvoordelen zitten!

Schoonheidsvoeding

 • Tomaten

  Is het een vrucht of een groente? Wetenschappelijk gezien, is tomaat een vrucht, maar in de culinaire wereld kan het een groente zijn. Hoe het ook zij, één ding is zeker. Tomaten zitten boordevol schoonheidsvoordelen als het gaat om de anti-oxidant lycopeen. Lycopeen staat erom bekend huidveroudering tegen te gaan. Het is beter om te kiezen voor gekookte of verwerkte tomaten, omdat de voedingsstof in tomaten gemakkelijker geabsorbeerd wordt door het lichaam. Dus zorg ervoor dat je altijd een blikje tomatensaus, tomatensap of een fles ketchup in de koelkast hebt staan!

 • Walnoten

  Wellicht hou je van je walnoten in Plants Vs Zombies, omdat ze je planten beschermen tegen zombies, maar je zult walnoten nog veel meer kunnen waarderen om hun schoonheidsvoordelen. Als je verlangt naar een gladdere huid en gezonder haar, eet dan elke dag een handvol walnoten, omdat ze boordevol vitamine E en essentiële vetzuren zitten. Voeg ze toe aan je salades, pasta of desserts!

 • Kiwi

  Kiwi’s kunnen misschien klein zijn van formaat, maar ze zitten boordevol vitamine C en tal van andere anti-oxidanten. Voeg kiwi’s toe aan je maaltijden voor een stevige en jeugdige huid. Anti-oxidanten helpen de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en voorkomen daardoor dat rimpels bezit gaan nemen van je huid. Een andere goede reden waarom je zou moeten beginnen met het eten van kiwi’s is dat ze je helpen beschermen tegen zowel kanker als hart- en vaatziekten.

 • Donkere chocolade

  Geweldig nieuws voor liefhebbers van chocolade! Je hoeft je niet schuldig te voelen als je wat chocolade eet, dat wil zeggen donkere chocolade. Donkere chocolade houdt de huid op effectieve wijze gehydrateerd en beschermt het tegen de schadelijke effecten van de UV-stralen van de zon. En maak je geen zorgen dat je acne zult krijgen als je chocolade eet, omdat deze bewering niet op waarheid is berust. Zorg ervoor dat je kiest voor donkere chocolade boordevol flavanoiden en deze moet voor ten minste 60% bestaan uit cacao!

Nu je meer weet over deze schoonheidsvoeding, is een beetje hulp van een effectief schoonheidsproduct altijd welkom. Marokkaanse Arganolie is absoluut een schoonheidsproduct waar je op kunt vertrouwen. Met tal van anti-oxidanten en andere beauty voedingsstoffen, zoals essentiële vetzuren, sterolen, polyfenolen, squaleen en prostaglandinen, biedt Arganolie geweldige voordelen voor de huid, nagels en het haar!