Arganolie Algemeen

Betrouwbare Manieren Om Jaren Van Je Gezicht Af Te Halen

Betrouwbare Manieren Om Jaren Van Je Gezicht Af Te Halen
Is dat je zus? Nee mijn moeder!

Je hebt besloten dat je er langer jonger uit wil zien. Natuurlijk! Niemand wil een doffe huid zien met lijntjes en rimpels op het gezicht. Ouder worden is een natuurlijk proces dat je niet kunt stoppen. Maar dat is nog geen reden om je huid je ware leeftijd te laten verklappen. Hier volgen een paar tips waarmee je zonder al te veel tijd en geld te spenderen jaren van je gezicht kunt afhalen en een jong uitziende huid kunt hebben.

Bescherm Je Tegen De Zon

De meeste veroudering van de huid komt door langdurige blootstelling aan de zon. UV straling tast de soepelheid van de huid aan en veroorzaakt rimpels, een leerachtig gevoel en pigmentatie. Om je tegen de schadelijke UV straling van de zon te beschermen worden de volgende tips aanbevolen:

  • Blijf uit de zon als die op z’n sterkst is. Ga zo weinig mogelijk naar buiten en probeer in elk geval tussen 10 uur ‘s ochtends en 4 uur ‘s middags binnen te blijven.
  • Draag een wijde hoed, lange mouwen en een lange broek. Strak geweven kleding biedt betere bescherming dan los geweven of gebreide kleding.
  • Gebruik een zonnebrandlotion met een beschermingsfactor van 15 of hoger. Breng royaal op de huid aan tenminste 15 minuten voordat je naar buiten gaat. Herhaal elke twee uur of vaker als je veel zweet.

Stop met Roken

Roken is niet alleen slecht voor je longen maar ook voor je huid. Roken breekt collageen af en vermindert daardoor de natuurlijke soepelheid van de huid. De aanmaak van collageen wordt toch al minder als je ouder wordt, en roken versnelt dit proces. Als je rookt trekken je bloedvaten zich samen en krijgt je huid minder zuurstof en voedingsstoffen. Resultaat: minder soepelheid en vroegtijdige veroudering. Doof je sigaretten en zorg dat je huid er jaren jonger uitziet dan die in werkelijkheid is.

Pas Op Met Alcohol

Alcohol droogt je lichaam en je huid uit. Een droge huid maakt dat je er moe en oud uitziet. Drink als je alcohol gebruikt ook veel water om je lichaam en je huid weer te hydrateren. Wissel alcohol af en toe af met frisdranken zoals cola of fruitsap. Drink niet te veel en hou je huid blij en jong.

De Dagelijkse Arganolie Gewoonte

Niets maakt je huid doffer en ouder dan een droge huid. Dagelijks gebruik van hydraterende arganolie helpt je huid er jong en fraai uit te zien. Arganolie zit vol met essentiële vetzuren die vocht in je huid vasthouden en de huid gehydrateerd, soepel en glad houden. De olie is ook rijk aan vitamine E en anti-oxidanten. Deze bestrijden vrije radicalen en gaan voortijdige veroudering, fijne lijntjes en rimpels tegen. Arganolie bevat geen schadelijke ingrediënten (100% natuurlijk) en kan dus elke dag gebruikt worden. Laat Arganolie je huid verzorgen en jaren van je gezicht afhalen.

Volg deze tips en gebruik arganolie voor je gezicht om het verouderingsproces te vertragen en geniet langer van een jong uitziende en fraaie huid.