Arganolie Algemeen

Een Gezonde Levensstijl is de Sleutel tot een Fraaie Huid

Een Gezonde Levensstijl is de Sleutel tot een Fraaie Huid
Leef gezond en je huid zal stralen!

Vrouwen zijn onvermurwbaar wanneer het gaat over de verzorging van hun haar en huid. Veel vrouwen doen echter niet dat wat nodig is voor deze verzorging. Sommige vrouwen denken dat het zorgen voor haar en huid niets met hun levensstijl te maken heeft. Maar dat is een grote fout.

Je levensstijl bepaalt de algehele gezondheid van je lichaam en dus ook van je huid en je haar. Als je mooi haar en een mooie huid wil hebben moet je beginnen met goed op je gezondheid te letten.

Een gezonde levensstijl resulteert in een gezond lichaam, een gave huid en prachtig haar. Je zou moeten beginnen ongezonde gewoontes af te leren en gezondere gewoontes aan te leren. Hier volgen een paar tips hoe je een gezondere levensstijl kunt hebben en zo die goddelijke huid en lokken kunt krijgen.

Een Gezonde Levensstijl voor Prachtig Haar en een Mooie Huid

 1. Begin met de juiste voedselgroepen te eten en hou het bij een gezond en uitgebalanceerd dieet.

  Neem afscheid van de dagen met elke dag vet gebakken voedsel. Een gezonder bord met mager vlees of vis, groente, rijst of volkorenbrood is het ideale dieet. Al je maaltijden zouden een uitgebalanceerde combinatie van koolhydraten, proteïnes, vezels en gezonde vetten moeten bevatten. Wanneer het lichaam de voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft zul je merken dat je huid levendiger wordt en je haar glanzender. Dit is een teken dat huid en haar de voeding krijgen die ze nodig hebben.Extra voeding voor huid en haar uit Arganolie is ook ideaal. Arganolie zit vol met componenten die goed zijn voor haar, huid en zelfs nagels, zoals Vitamine E, essentiële onverzadigde vetzuren, Sterolen, Polyfenolen, Carotenoïden, Ferulinezuur, Linolzuur en Prostaglandinen.

 2. Zorg dat je elke nacht genoeg slaap krijgt.

  Je lichaam heeft rust en slaap nodig. Tijdens je slaap repareert het lichaam beschadigde cellen, weefsels en spieren. Geef je lichaam de kans om te herstellen van de dagelijkse aanslagen door de elementen. Slaapgebrek kan leiden tot huiduitslag en dof of breekbaar haar.

 3. Regelmatige Lichaamsbeweging.

  Regelmatig trainen maakt het lichaam sterker en zorgt voor een betere bloedsomloop. Dit betekent dat iedere centimeter van het lichaam de voeding en zuurstof krijgt die het nodig heeft om gezond te blijven. Dat geldt ook voor huid en haar. Door lichaamsbeweging worden ook gifstoffen in het lichaam afgevoerd waardoor de huid gereinigd wordt.

 4. Stop met je slechte gewoontes.

  Als je sigaretten rookt is het nu een goed moment om daarmee te stoppen. Rook iedere dag minder totdat je lichaam zover is dat je er helemaal mee kunt stoppen. Sigaretten bevatten gifstoffen en produceren vrije radicalen. Vrije radicalen beschadigen de huid. Ook de aanmaak van collageen wordt door roken verminderd en dat is de reden waarom rokers al op jonge leeftijd rimpels en fijne lijntjes krijgen. Je zou ook minder alcohol moeten drinken want alcohol droogt de huid uit. Bovendien vernietigt alcohol op den duur veel van je interne organen.

Volg deze gezondheidstips op en je zult beloond worden met prachtig en gezond haar en een gave en gezonde huid.