Arganolie Algemeen

De Miljoen Dollar Vraag! Hier het Antwoord!

De Miljoen Dollar Vraag! Hier het Antwoord!
Arganolie is het antwoord op vele vragen!

Het kan gerust gezegd worden dat velen van ons een gezonde en goed uitziende (en aanvoelende) huid willen hebben, maar het probleem is dat we geen idee hebben waar we moeten beginnen. Niet iedereen van ons heeft het geluk over goede genen te beschikken die ons van nature bedienen met een prachtig uitziende en aanvoelende huid. Met alle vervuiling in onze omgeving en daarbovenop de stress van het leven in de moderne wereld, kunnen goede genen wellicht niet eens genoeg zijn om je die mooie en gezonde huid te geven.

Maar hoe hou je je huid dan wel mooi, gezond en levendig? Dat is een miljoen dollar vraag! Zowel mannen als vrouwen willen het antwoord op deze vraag weten.

Je levensstijl

Voordat je gaat nadenken over huidverzorgingsproducten die je kunt kopen, moet je eerst je levensstijl onder de loep nemen. De manier waarop je je leven leeft, heeft invloed op de gezondheid van je huid. Als je veel ongezonde maaltijden eet, drinkt totdat je erbij neervalt, kettingrookt, onvoldoende slaapt en niet sport, verwacht dan niet dat je huid gezond zal zijn. Een dergelijke levensstijl is schadelijk voor het lichaam, inclusief het grootste orgaan. Ja! Dat klopt! De huid is een orgaan. Als je een mooie en gezonde huid wilt, begin dan eerst met het overstappen naar een gezonde levensstijl.

Je huidverzorgingsproducten

Nadat je je levensstijl hebt aangepakt, is het tijd om aandacht te besteden aan de huidverzorgingsproducten die je gebruikt. Als je nog niet bent overgestapt op biologische producten, dan wordt het hoog tijd dat je dat doet. Veel schoonheidsproducten in de markt zitten vol met chemicaliën die niet alleen schadelijk zijn voor de huid, maar ook voor je algehele gezondheid. Gooi schoonheidsproducten weg die ingrediënten bevatten zoals TEA, DEA, MEA, parfum, parabenen, ftalaten en formaldehyde. Als je naar de ingrediënten van je huidverzorgingsproducten kijkt en je woorden ziet die heel moeilijk zijn uit te spreken, dan kun je beter twee keer nadenken voordat je deze producten op je huid smeert. De huid absorbeert alles wat je erop aanbrengt. Als je chemicaliën opsmeert die je gezondheid in gevaar brengen, zullen deze chemische stoffen in de bloedbaan worden geabsorbeerd en van daaruit de giftige effecten vrijlaten. Je moet heel voorzichtig zijn met deze giftige stoffen, omdat sommige studies hebben aangetoond dat een aantal van deze stoffen kanker kunnen veroorzaken.

Organische huidverzorgingsproducten

Echte, gecertificeerde organische huidverzorgingsproducten zijn de beste vriend van je huid. Echte organische producten bevatten geen agressieve en giftige chemicaliën, en zijn zorgvuldig behandeld vanaf de groei van de grondstoffen tot de verwerking en verpakking, zodat het product dicht bij de natuurlijke grondstof staat.

100% organische Marokkaanse Arganolie

100% organische Marokkaanse Arganolie is één van de beste huidverzorgingsproducten die je maar kunt gebruiken. Het zit vol met voedingsstoffen die essentieel zijn voor het bevorderen van de gezondheid van je huid. Het bevat een hoog vitamine E gehalte, onverzadigde essentiële vetzuren, polyfenolen, carotenoïden, triterpenen, ferulinezuur en sterolen. Al deze bestandsdelen van de olie werken individueel en collectief samen om de huid gezond te houden.

Schrijf een reactie