Arganolie Algemeen

Pak een Fles Arganolie In Als Je Op Reis Gaat

Pak een Fles Arganolie In Als Je Op Reis Gaat
Reizen kan de huid uitdrogen, met Arganolie beperk je deze schade.

Ben je opgewonden omdat je naar je droombestemming gaat? We zijn bijna allemaal erg uitgelaten over een vakantiereis naar plaatsen waar we altijd al van droomden. En in onze opgewondenheid kunnen we makkelijk vergeten noodzakelijke dingen in te pakken zoals onze huidverzorgingsproducten! Of je nu thuis bent of op reis, je zou er altijd aan moeten denken goed voor je huid te zorgen. Laat je opgewondenheid geen schade aan je huid toebrengen!

Het beste kun je kleine dingetjes voor je huid inpakken. Je staat er versteld van hoeveel ruimte al die flesjes, tubetjes, zakjes en potjes met huidverzorgingsproducten innemen. Het beste kun je klein en licht inpakken.

Reizen kan de huid behoorlijk op z’n donder geven. Verandering van weer, vochtigheid en andere omgevingsfactoren (zoals vervuiling, rook en stof) kunnen een reactie in je huid op gang brengen. Zorg ervoor dat je datgene meeneemt dat je huid beschermt en er voor zorgt.

Laten we eens kijken welke huidverzorgingsproducten je beslist moet inpakken!

Huidverzorgingsproducten voor op Reis

  • Producten om Huidaandoeningen te Behandelen

    Als je een huidaandoening zoals eczeem of psoriasis hebt moet je producten meenemen die de symptomen van deze ziektes goed kunnen bestrijden. Deze producten moeten in de ruimte van je koffer de hoogste prioriteit hebben.

  • Zonnebrandlotion

    Ook dit is iets wat je mee moet nemen. Ideaal is een zonnebrandlotion met een beschermingsfactor 30. Door zonnebrandlotion op je huid te smeren verhindert je niet alleen rimpels, fijne lijntjes en zonnevlekken, maar voorkom je ook dat je huidkanker krijgt. Of je nu naar een warm of koud land gaat, het is belangrijk om zonnebrandlotion mee te nemen.

  • Marokkaanse Arganolie

    Maak nooit de fout om je fles Marokkaanse Arganolie te vergeten. Je huid blijft de hele reis lang rustig en blij als je regelmatige deze kostbare olie erop aanbrengt. Het veranderende klimaat zou je huid te droog of te vettig kunnen maken, en met je fles van deze kostbare olie aan je zijde hoef je je daar geen zorgen over te maken! Omdat de olie vol zit met Vitamine E blijft je huid goed gevoed en gehydrateerd. De olie is ook effectief bij het reguleren van de talg productie.Verandering in weer, een lange vlucht om je bestemming te bereiken, je uitgelatenheid, van hot naar her gaan en feesten tot in de kleine uurtjes. Dit alles kan maken dat je huid gaat uitbreken. Arganolie is effectief tegen acne en littekens van acne en dit is een andere reden waarom je als je op reis gaat altijd deze olie mee zou moeten nemen. De kostbare olie uit Marokko zit vol met ingrediënten die huidveroudering bestrijden zoals essentiële vetzuren, Triterpenen, Polyfenolen, Carotenoïden en nog andere anti-oxidanten!

Hou deze dingen in de gaten als je je koffers inpakt!