Arganolie Algemeen

Marokkaanse Arganolie Geeft Je Huid Veel Liefde

Marokkaanse Arganolie Geeft Je Huid Veel Liefde
Arganolie zit bomvol vitamines die goed zijn voor de huid.

Voordat je dat huidverzorgingsproduct gaat kopen waarvan je die reclame op TV of op een groot aanplakbord zag, kijk dan eerst eens naar de ingredi‘nten die het bevat. De enige manier om te weten of een huidverzorgingsproduct ook echt werkt is om te kijken of het de voedingsstoffen bevat die nodig zijn voor een betere gezondheid van de huid.

Voedingsstoffen Die de Huid Gezond Houden

Wat zijn nu de voedingsstoffen die je huid zo veel liefde geven? Als je dat wil weten, loop dan eens door de volgende lijst!

 • Vitamines C, E, A en K

  Deze Vitamines zijn goed voor de gezondheid van je huid. Vitamines A, C en E zijn krachtige anti-oxidanten. Dit betekent dat zij elke cel in ons lichaam tegen schade beschermen. Vrije radicalen en omgevingsfactoren zoals UV straling en vervuiling kunnen een ravage in de huid veroorzaken. Anti-oxidanten gaan dit tegen. Vitamine E is een geweldige moisturizer voor de huid en dient als voeding voor huidcellen. Net als Vitamine A helpt ook Vitamine E bij onderhoud en herstel van de huid. Vitamine K kan helpen bij het verminderen van wallen onder de ogen.

 • Vitamine B Complex

  Het Vitamine B Complex is wat je huid kan laten glanzen. Vitamine B complex houdt je cellen gehydrateerd en verbetert het algehele aanzien van de huid. Een B-vitamine genaamd Niacine houdt vocht in de huid vast waardoor de huid frisser en jonger oogt.

 • Essenti‘le Vetzuren

  EVZ’en of essenti‘le vetzuren verhinderen voortijdige veroudering van de huid. Deze vetzuren zijn erg belangrijk voor het gehydrateerd houden van de huid en het reguleren van de natuurlijke zuurgraad en olielaag van de huid.

 • Selenium

  Dit is nog weer een ander mineraal waarvan wetenschappers denken dat het effectief is bij het voorkomen van huidkanker. Selenium beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van UV straling van de zon.

 • Zink

  Zink help uitbraken van acne te verhinderen doordat het de talgproductie reguleert. Ga dus als je acne hebt op zoek naar een product dat zink bevat.

Welk huidverzorgingsproduct is nu geweldig voor de huid? Marokkaanse Arganolie!

Waarom Marokkaanse Arganolie Kiezen

Marokkaanse Arganolie zit vol met Vitamine E en essenti‘le onverzadigde vetzuren. Het zit ook vol met talrijke anti-oxidanten zoals Fenolen en Caroteno•den. Andere componenten van deze olie die goed zijn voor de huid zijn Ferulinezuur, Sterolen, Triterpenen, Squaleen en Prostaglandinen. Arganolie werkt goed bij het uitstellen van huidveroudering en het verwijderen van milde of matige acne en littekens. Het verhindert en minimaliseert striemen, verbetert aanzien en gevoel van de huid. Kortom arganolie geeft je huid veel liefde.