Argan Cosmetica

Laat je Huid er Goed Uitzien met ArganOlie

Laat je Huid er Goed Uitzien met ArganOlie
Voor geschikt voor een normale en droge huid!

Ben je al eens verdwaald tussen de moisturizers? Het klinkt misschien een beetje gek. Maar we moeten toegeven dat we zo graag voor onze huid zorgen dat we praktisch uren zoeken naar de beste moisturizer die er is.

Het zit zo met moisturizers, dat er gewoon te veel zijn bij de drogist en ieder merk lijkt te beweren dat je er het beste aan doet voor je huid om voor die moisturizer te kiezen. We hebben moisturizers in verschillende vormen en soorten. We hebben ze als olie, crème, lotion en serum.

De beste moisturizer uitkiezen voor je huid is zeker niet leuk, vooral als je later denkt dat de moisturizers die je niet hebt gekozen toch betere keuzes waren geweest. Niemand wil geld verkwisten en als het op je huid aankomt, wil geen enkele vrouw weten dat ze een schoonheidsproduct hebben gekocht dat eigenlijk helemaal niets doet om de huid glad, zacht en soepel te maken.

Een moisturizer uitkiezen

Het lijkt soms alsof we rimpels kunnen krijgen door het proces van een moisturizer kopen die ons zou moeten helpen om juist van de lijntjes af te komen. Gek toch? Om dit moisturizer dilemma te vermijden, zou je eerst meer moeten leren over moisturizers, de ingrediënten en waar je huid tegen beschermd moet worden.

Wat is een moisturizer?

Dus wat is een moisturizer? Moisturizers helpen de huid gehydrateerd te houden. De verschillende moisturizers die je bij de drogist ziet, houden je huid op verschillende manieren gehydrateerd. Daarom moet je altijd weten welke moisturizer het beste is voor je huid.

Wat is je huidtype?

Allereest moet je je huidtype weten. Heb je een vette huid, droge huid of normale huid? Als je een vette huid hebt, is de beste moisturizer voor jou gebaseerd op water. Je wilt je gezicht niet nog vetter maken door een moisturizer op oliebasis te kiezen. Als je een normale huid hebt, dus niet vet of droog, dan heb je geluk. Maar denk niet dat je zonder moisturizer kunt. Je hebt het nog steeds nodig. Je kunt dan kiezen voor iedere moisturizer die op waterbasis is gemaakt. Voor de droge huid, zou je een moisturizer op oliebasis moeten kiezen.

Argan olie als moisturizer

Voor alle vrouwen die een droge huid hebben en fijne lijntjes of zelfs acne uitbraken, is Argan olie de beste moisturizer om te gebruiken. Deze Marrokaanse olie is een grote buzz geworden in de schoonheidsindustrie. Het is erg waarschijnlijk dat je favoriete spa of schoonheidssalon deze olie gebruikt als een van de producten.

Waarom creëert deze olie uit Marokko zo’n buzz? Het zit hem in de componenten. Argan olie is rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren, vitamine E, sterolen, ferulazuur, carotenoïden, polyfenolen en andere antioxidanten. Deze ingrediënten geven arganolie zijn bevochtigende en antiverouderende eigenschappen. Een ander voordeel van arganolie voor de huid is dat het de huid beschermd tegen de schadelijke effecten van UV straling.

Je huid heeft zeker regelmatig moisturizer nodig. Zorg dat je de beste moisturizer voor je huid kiest.