Koken Met Culinaire Arganolie

Culinaire Arganolie in de decembernummer van Foodies Magazine!

Culinaire Arganolie in de decembernummer van Foodies Magazine!
Natuurlijk verdiend Arganolie een eigen Artikel!

Steeds meer culinaire liefhebbers in Nederland maken kennis met culinaire Arganolie. Foodies Magazine besteed in haar decembernummer uitgebreid aandacht aan culinaire Arganolie. Voor de mensen die Foodies nog niet kennen; Foodies is een gerenommeerde tijdschrift voor mensen die van eten houden, voor mensen die graag willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het wordt gemaakt.

Foodies biedt maandelijks tientallen recepten: van eenvoudig tot uitdagend, maar altijd maakbaar en toegankelijk. Daarnaast staat het blad vol met reportages, interviews, kookboeken, kooksnufjes en nog veel meer. Deze maand biedt foodies een witte kerst. Maak indruk op je gasten met een open lasagna van knolselderij, brie met bloemkoolpiccalilly en een wittechocolade-soufflé na.

Uit de 57 feestrecepten kun je natuurlijk ook kiezen voor lekker stoere vleesgerechten, de klassieker kreeft Thermidor en bak van de droomtaarten zeker de chocoladetaart. De redactie viert kerst dit jaar samen, in foodies halen zij herinneringen op aan kerstgerechten van vroeger. Redacteur Michelle van Halder loopt een dag mee bij pâtisserie Jarreau en foodies brengt een bezoek aan Rotterdam voor de lekkerste adressen van deze metropool.

Laat je inspireren voor de feestdagen! De decembernummer van Foodies Magazine ligt vanaf 29 november in de winkel.