Arganolie Algemeen

Word Je Binnenkort Vader? Hier een Paar Tips!

Word Je Binnenkort Vader? Hier een Paar Tips!
Lees hier tip voor nieuwe vaders!

Als het over zwangerschap gaat praten we meestal over de aanstaande moeder. Dat is niet gek want het is de aanstaande moeder die de baby 9 maanden in haar buik draagt. Maar dat betekent nog niet dat de aanstaande vader niet meetelt als zijn vrouw of vriendin in verwachting is. De vader zou er zelfs evenveel bij betrokken moeten zijn. Hij is immers voor de helft de reden dat er een baby op komst is.

Tijdens de zwangerschap spelen de hormonen van je vrouw of vriendin enorm op. Je kunt dus verwachten dat zij het emotioneel zwaar te verduren heeft. Je geduld zal meer dan normaal op de proef gesteld worden en je zou goed je best moeten doen om haar te laten zien dat je van haar houdt en zij jouw steun heeft. Er zijn simpele dingen die je kunt doen om je steun en liefde aan je partner en het ongeboren kind te laten zien.

Hier zijn een paar ideeën!

Verwennen en Verwennen

Je vrouw of vriendin wil graag wat extra verwend worden, vooral door jou. Gedurende de zwangerschap zorgt het extra gewicht van de baby ervoor dat ze bijna altijd moe is. Je zou haar op het einde van de dag een voetmassage of rugmassage kunnen geven. Voor deze massages kun je het beste Marokkaanse Arganolie gebruiken. De ontstekingsremmende eigenschappen van deze olie zorgen voor verlichting in haar vermoeide spieren. Je kunt de olie rechtsreeks op het lichaam masseren of eerst mengen met citroensap.

Een Doe-Het-Zelf Pedicure

Wees een kerel en geef je vrouw of vriendin een pedicure. Op een bepaald moment tijdens haar zwangerschap zal ze niet meer bij haar voeten kunnen en zelfs niet meer haar eigen teennagels kunnen knippen. Daar komt jouw hulp goed van pas. Geef haar een voetmassage en knip haar teennagels. Je hoeft geen nagellak op te doen als ze dat niet wil of als jij denkt dat je dat niet goed kunt. Maar als je als onderdeel van de pedicure ook haar teennagels lakt, zorg dan dat de lak die je gebruikt geen giftige ingrediënten bevat die schadelijk zouden kunnen zijn voor moeder of kind. Voor het voetenbad zou je Arganolie kunnen gebruiken. Doe gewoon een paar druppels Arganolie in een teiltje warm water. Je kunt ook een paar druppels citroensap toevoegen. Je kunt zelfs een voetenbad van aardbeien maken strawberry foot soak!

Maak Gezonde Maaltijden Klaar

Een andere manier om steun en liefde aan vrouw of vriendin te tonen is ervoor te zorgen dat zij en haar kindje de voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Je zou moeten leren gezond te koken. Ook is het goed om wat snacks bij de hand hebben omdat je vrouw of vriendin nu er een kleine op komst is tenminste 300 calorieën meer moet eten. Een uitgebalanceerd dieet wordt ten strengste aanbevolen. Hier volgt een richtlijn wat je nodig hebt om een uitgebalanceerde maaltijd te koken.

  • mager vlees
  • groenten en fruit
  • hele granen
  • vetarme zuivelproducten