Arganolie Algemeen

Word “Doe-Het-Zelf Halloween Creatief” met je Kinderen!

Word %22Doe-Het-Zelf Halloween Creatief%22 met je Kinderen!
Creatief met Halloween!

Op dit moment zou je bijna overal Halloween decoraties moeten zien. Het duurt nog maar een paar dagen voor het Halloween is en als je het gevoel hebt dat je veranda er niet zo uitziet als de rest van de buurt dan wordt het tijd om het heft in eigen hand te nemen. Tijd om Doe-het-zelf Halloween decoraties te maken! Als je kinderen hebt, laat ze jou dan helpen. Ze zullen zeker lol hebben!

Doe-het-zelf Halloween decoraties

Hier zijn een paar geweldige ideeën om over na te denken!

Een perfecte schaal voor Halloween

Wees eens creatief en serveer je lekkere traktaties voor Halloween op een perfecte schaal. Alles wat je nodig hebt zijn witte schalen en een marker. Stimuleer je kinderen om creatief te zijn. Ze kunnen een spinnenweb of spookachtig kasteel op de schaal tekenen met behulp van de marker. Zodra ze klaar zijn met tekenen, is het tijd om deze schalen te bakken. Bak de schalen met de Halloween tekening gedurende 30 minuten op 350 graden Celsius.

Verlicht je Halloween

Hier is een geweldig idee voor je oprit. Je trick-and-treaters zullen blij zijn om hun pad naar jouw voordeur zo dramatisch verlicht te zien met versierde blikjes. Je hebt calqueerpapier, een marker (permanent), blikjes (leeg), hamer en een grote spijker, draad, theelichtjes en een spuitbus nodig (oranje en zwart).

Je kunt een ​​pompoengezicht, vleermuizen of een patroon gerelateerd aan Halloween op je overtrekpapier maken en het patroon daarna overbrengen op je blikjes. Trek het patroon op de blikjes over met behulp van je permanente marker. Vul de blikken met water en laat het bevriezen. Neem de blikjes pas uit de vriezer als het water helemaal bevroren is. Pak je spijkers en hamer, en prik het patroon op de blikjes. Vergeet niet om twee gaten tegenover elkaar te maken op de rand van het blik, omdat hier de draad doorheen komt voor het handvat. Dan hoef je alleen nog maar te wachten totdat het bevroren water smelt en de blikjes te laten drogen. Als de blikjes helemaal droog zijn, dan wordt het tijd om met de spuitverf aan de slag te gaan. Laat de verf drogen en als dit is gedaan, zet je het theelichtje in het blik. Met behulp van het handvat kun je je blikjes aan een tak hangen of ze gewoon op je oprit zetten!

The Mummy Returns

Laat de mummies deze Halloween terugkomen! Verzamel wat glazen potten of vazen​​, een rol of twee gaas en een paar googly eyes. Als je kinderen hebt die je helpen, laat ze de potten of vazen dan mummificeren​​! De eerste stap is om het ene uiteinde van het gaas bovenop de pot of vaas te leggen en daarna het gaas rond te wikkelen tot de onderkant van de pot. Om het gaas vast te maken, kun je een tape of lijm gebruiken. Plaats de googly eyes met behulp van lijm in het midden of bijna in het midden van de pot! Nu heb je een gemummificeerde pot! Zet er een theelichtje in en voila je hebt mummy verlichting!

Vind je deze doe-het-zelf decoraties leuk? Informeer anderen hierover door ze “leuk” te vinden en te “delen”!

Schrijf een reactie