Arganolie Algemeen

Ken jij Deze Twee Schoonheidsoliën?

Ken jij Deze Twee Schoonheidsoliën?
Leer alles over de gezondste oliën.

Als het om schoonheidsproducten gaat, dan is de markt tot op de nok toe gevuld. Veel schoonheidsproducten zijn even effectief als ze beloven, terwijl sommige dit niet zijn. Het probleem met de meeste commerciële producten is dat ze vele chemicaliën bevatten die giftig zijn voor het lichaam, sommige worden gekoppeld aan of staan bekend als veroorzaker van kanker. Enkele veel voorkomende chemicaliën die in veel schoonheidsproducten zitten, kunnen potentieel ook belangrijke organen van het lichaam beschadigen en hierdoor afbreuk doen aan de gezondheid.

Schoonheid zou niet ten koste mogen gaan van een goede gezondheid. De waarheid is dat schoonheid gevonden kan worden in moeder natuur zelf. Moeder natuur heeft een schatkist vol met schoonheidsingrediënten en deze bevatten geen schadelijke chemicaliën die vaak worden gevonden in veel schoonheidsproducten! Misschien staan deze natuurlijke ingrediënten zelfs al in je eigen keuken! Een belangrijk advies om niet te vergeten als je natuurlijke ingrediënten in je schoonheidsregime gebruikt, is om ervoor te zorgen dat je niet allergisch bent voor deze ingrediënten.

Wist je dat er bepaalde oliën zijn die enorme schoonheidsvoordelen bieden? Jazeker! Er zijn oliën die je een mooie en jeugdige huid, en gezond en zijdezacht haar kunnen geven! Hier zijn twee oliën die precies dat doen! U zou ze absoluut moeten opnemen in uw schoonheidsregime!

Schoonheidsolie

Olijfolie

Je leest dit goed! Olijfolie is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook goed voor je huid en haar! Olijfolie bevat een hoog gehalte aan vitamine E, een krachtige anti-oxidant! Anti-oxidanten hebben het vermogen om vrije radicalen te bestrijden voordat ze je huid en haar ruïneren. Vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor de lijntjes en rimpels op je huid en ze verzwakken ook je haarlokken. Daarnaast heeft vitamine E hydraterende eigenschappen en dit is de reden waarom olijfolie een geweldige vochtinbrengende crème is.

Wist je dat zelfs de oude Romeinen olijfolie gebruikten op hun huid? De oude Romeinen hebben al heel vroeg ontdekt dat de huid door het aanbrengen van olijfolie gladder wordt en straalt. Vitamine E heeft ook een anti-inflammatoire eigenschap, en dat is ook de redenen waarom de olie gezond is voor het hele lichaam, inclusief de huid en het haar. Dus breng olijfolie op je huid aan en gebruik het als een dipsausje of besprenkel je maaltijden ermee, zodat je er zeker van bent dat je lichaam er zowel van binnen als van buiten van profiteert!

Marokkaanse Arganolie

Marokkaanse Arganolie is een ander geschenk van Moeder Natuur. De olie zit vol met verzorgende voedingsstoffen voor je huid en haar. Vanwege de vele anti-oxidanten (vitamine E, carotenoïden, polyfenolen en ferulinezuur) wordt de huid beschermd tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en wordt schade door vrije radicalen voorkomen, waardoor je huid jeugdig blijft. Dezelfde anti-oxidanten beschermen en behandelen beschadigd haar. Arganolie is een krachtige vochtinbrenger vanwege de essentiële vetzuren, vitamine E en sterolen!

Hou je nu al van deze oliën? Deel deze 2 schoonheidsoliën met iedereen die je kent!