Arganolie Algemeen

Voorbereiden Op Je Zwangerschap, Lees Hier Hoe!

Voorbereiden Op Je Zwangerschap, Lees Hier Hoe!
Bereidt jezelf voor op lichamelijke veranderingen tijdens de zwangerschap.

Het lichaam van een vrouw ondergaat veel veranderingen wanneer zij in verwachting raakt. 9 maanden lang maakt het van alles mee en zelfs na de bevalling verandert het nog een beetje. Op welke veranderingen in je lichaam zou je voorbereid moeten zijn bij zwangerschap? En is het belangrijk dit allemaal te weten? Het antwoord is ja. Als je weet wat je te wachten staat kun je je er beter op voorbereiden en uitzoeken hoe je er het beste mee om kunt gaan. Als je dus zwanger bent, of je bent de man van een toekomstige moeder, of als je iemand kent die in verwachting is, of zomaar als je je op de toekomst wilt voorbereiden, dan is dit een artikel voor jou.

Verandering 1: Acne

Misschien dacht je dat je acne jaren van de puberteit over waren. Het goede nieuws is dat zwangerschap een stuk korter duurt dan puberteit en dat de acne verdwijnt als de bevalling eenmaal achter de rug is. Maar toch: als je zwanger bent en acne krijgt, neem dan geen medicijnen tegen acne en gebruik geen sterke gezichtsreinigers of lotions. Gebruik natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor een gevoelige huid. Natuurlijke olie kan je acne genezen en zijn niet schadelijk voor jezelf of het ongeboren kindje. Een natuurlijke olie als Arganolie helpt de acne te genezen en acne littekens te verhinderen. Arganolie is rijk aan anti-oxidanten en vitamine E, dat acne onder controle houdt. 100% pure Arganolie heeft extreem hoge concentraties essentiële vetzuren, anti-oxidanten en vitamine E – allemaal erg goed voor de huid en voor zwangere vrouwen.

Verandering 2: Donkere gebieden in het lichaam worden donkerder

Verschillende lichaamskenmerken zoals moedervlekken en sproeten kunnen een donkerder tint krijgen als je in verwachting bent. Deze kleurverandering is natuurlijk en kan soms blijvend zijn. Als de veranderingen in bijvoorbeeld moedervlekken echter te hevig zijn, ga dan voor de zekerheid even naar de dokter om dit te laten controleren. Je tepels kunnen van kleur veranderen en donkerder worden en blijven dan voor de zwangerschap. Ook het gebied rondom de tepels wordt vaak donkerder. Dit is normaal en niets om je zorgen over te maken.

Verandering 3: Palmar Erythema

Een andere verandering is wat wel “Palmar Erythema” wordt genoemd, een roodachtige verkleuring van handpalmen en voetzolen. Dit kan al vanaf de tweede maand van de zwangerschap optreden. Handpalmen en voetzolen kunnen daarbij ook jeuken. Als je te veel last van jeuk krijgt, kun je deze met Arganolie verlichten.

Een baby die in je lichaam groeit veroorzaakt veranderingen waar je maar beter op voorbereid kunt zijn. Blijf kalm en ga op zoek naar antwoorden. En als je iets raars ziet moet je beslist naar de dokter gaan. Je kunt maar beter op alles voorbereid zijn.