Arganolie Algemeen

Bruidegom: Hoe Je er Op Je Bruiloft Fantastisch Uit Kunt Zien

Hoe Je er Op Je Bruiloft Fantastisch Uit Kunt Zien
Zie er tip top uit op de belangrijkste dag van je leven.

Komt de dag van jouw bruiloft snel dichterbij? Als aanstaande bruidegom ben je waarschijnlijk samen met je bruid allerlei details van de bruiloft aan het regelen. Daar gaat veel tijd in zitten en voor je het weet vergeet je iets belangrijks, namelijk je persoonlijke verzorging.

Niet alleen de bruid wil er op de bruiloft goed uitzien! Ook de bruidegom wil op z’n best tevoorschijn komen. Als je dus binnenkort bruidegom bent en je bruiloft dichterbij komt, ga dan aan je uiterlijk werken. Hier zijn een paar tips waarmee je er als bruidegom op de grote dag vernieuwd, jong en knap uit kan zien!

Tips voor de Persoonlijke Verzorging van de Aanstaande Bruidegom

 • Een verzachtende massage!

  Als de bruiloft dichterbij komt kan je agenda behoorlijk vol lopen. Je emoties gaan met je aan de haal en iedereen is gespannen. Een verzachtende massage kan dan uitkomst bieden. Laat een paar professionele handen je spanning en stress wegmasseren. Voor een extra verzachtende massage kun je de masseur of masseuse vragen Marokkaanse Arganolie als massage-olie te gebruiken. Deze olie zit vol met ontstekingsremmende stoffen. Deze geven verlichting voor vermoeide en gespannen spieren en gewrichten. Bovendien hydrateert Arganolie ook de huid.

 • Neem een manicure en pedicure!

  Als je nog denkt dat een mani of pedi alleen voor vrouwen is ben je niet helemaal bij de tijd. Onze maatschappij heeft eindelijk geaccepteerd dat mannen recht hebben op dezelfde verwennerij als vrouwen. Als aanstaande bruidegom wil je niet aan de ceremonie deelnemen met lelijke of, erger nog, vuile nagels.Zorg ook voor je voeten, vooral als je bruiloft een thema zoals het strand heeft waarbij je sandalen draagt. Maar ook als je dichte schoenen draagt zullen goed verzorgde voeten en nagels na de bruiloft meer indruk op je vrouw maken. Dus ga naar een nagelsalon en laat je vingernagels en teennagels verzorgen door de handen van de nagelexperts. En als je toch bezig bent kun je ook je voeten laten scrubben om je hielen en voetzolen zachter te maken. Ook een voetmassage hoort bij de verwennerij van je vermoeide voeten. Ook hiervoor kun je het beste Marokkaanse Arganolie gebruiken.

 • Doe aan lichaamsbeweging!

  Om er nog beter uit te zien zou je regelmatig aan lichaamsbeweging moeten doen. Dit brengt je mannelijke kenmerken beter naar voren! Misschien wordt je aanstaande bruid wel nog verliefder op je. Jouw pogingen om er op de bruiloft goed uit te zien betekenen veel voor haar!

 • Laat je bij een kapper scheren!

  Je ziet er een stuk beter uit met een gladgeschoren gezicht. Op je trouwdag kun je je scheerbeurt het beste aan een kapper overlaten. Na het scheren kun je een kleine hoeveelheid Marokkaanse Arganolie aanbrengen om de huid wat vochtinbrengende liefde te geven.

 • Zorg voor je haar!

  Gebruik geen zeep meer op je haar. Conditioneer je haar tenminste drie maal per week om het klaar te krijgen voor de grote dag. Laat je haar een dag of twee voor de trouwdag knippen!

Schrijf een reactie