Arganolie Algemeen

Stop de Tekenen Van Huidveroudering, Leer hier Hoe!

Stop de Tekenen Van Huidveroudering, Leer hier Hoe!
Zet de tijd stil met o.a. gebruik van Arganolie.

Vind je dat je huid te snel en te vroeg veroudert? Ouder worden is een natuurlijk proces wat je niet kunt stoppen. Maar dat is nog geen reden om je huid je ware leeftijd te laten verklappen. Je kunt de tekenen van huidveroudering voorkomen.

Als je ouder wordt vermindert je lichaam geleidelijk aan de productie van collageen en elastine, proteïnes die de bouwstenen vormen van je huid. Het resultaat is dat je huid aan soepelheid verliest en minder stevig wordt. De meest voorkomende symptomen hiervan zijn fijne lijntjes, rimpels en een uitgezakte huid.

Wat kun je doen om de tekenen van een ouder wordende huid te stoppen? Misschien versnel je zelf onbewust wel het verouderingsproces. Een ongezonde levensstijl, slechte eetgewoontes en slechte huidverzorgingsroutines dragen allemaal bij tot de veroudering van de huid. Hier zijn de top 5 gewoontes waar je mee zou moeten stoppen.

  1. De Hele Nacht OpblijvenGebrek aan slaap is duidelijk aan je huid te zien, vooral op je gezicht. Wallen onder je ogen en een uitgezakte huid zijn erg zichtbare tekenen. Als je niet minstens 8 uur slaapt heeft je huid niet genoeg tijd voor herstel. Ga vooral zo door en voor je het weet zie je er 10 jaar ouder uit dan je bent. Let overdag op je cafeïne inname en eet 2 uur voordat je naar bed gaat niets meer. Dit garandeert een goede en rustgevende slaap.
  2. Roken en DrinkenStop met deze twee gewoontes als je een jonge en gezonde huid wil. Sigarettenrook onttrekt vitamine C aan je lichaam wat kan leiden tot fijne lijntjes en rimpels. Te veel alcohol droogt het lichaam uit en maakt dat je huid zijn stevige aanblik verliest. Beter dan je lichaam met alcohol door te spoelen kun je een glas water drinken.
  3. Ongezond EtenWat je lichaam binnengaat zie je in je huid terug. Je dieet zou een balans moeten zijn van koolhydraten, proteïnes en vet. Eet elke dag gezonde hoeveelheden groenten en fruit. Groenten en fruit zijn rijk aan anti-oxidanten, nummer 1 bij de bestrijding van vrije radicalen. Door vrije radicalen te vernietigen voorkom je voortijdige veroudering van de huid.
  4. Zonnebrandlotion OverslaanZonnebrandlotion is je beste vriend als je veroudering van je huid wil tegengaan. Of je nu 5 of 50 bent, de zon kan je huid beschadigen. Gebruik het hele jaar door zonnebrandlotion van beschermingsfactor 15 of hoger, zelfs wanneer het bewolkt is.
  5. Onregelmatige Verzorging Van De HuidJe zou elke dag een goed huidverzorgingsprogramma moeten volgen. Een goede routine omvat reinigen, tonen en hydrateren. Kies milde reinigers zonder zeep om je huid te wassen. Gebruik alcoholvrije toners om diep zittend vuil te verwijderen en je poriën te sluiten. Dagelijks gebruik van goed werkende vochtinbrengende producten zoals Arganolie houdt de huid zacht en glad. Arganolie bevat anti-oxidanten en vitamine E die helpen de huid jong en mooi te houden.

Wat moet je doen om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan? Stop meteen met deze 5 gewoontes.

Schrijf een reactie