Arganolie Algemeen

Speciale Manieren Om Af Te Vallen, Leer Het Hier

Speciale Manieren Om Af Te Vallen, Leer Het Hier
Beweeg zelfs als de situatie het niet vereist!

Afvallen is een serieuze zaak. Het is serieus omdat je er gezonder van wordt. En het is serieus omdat een aantal dingen nodig zijn wil het lukken. Kortom, het is moeilijk en je moet het serieus aanpakken als je kans van slagen wil hebben. Maar wat als je al van alles geprobeerd hebt, zoals dieet en lichaamsbeweging, en alsmaar geen succes hebt? Is er nog hoop dat het voor jou gaat lukken? Als afvallen een uitdaging voor jou of een van je geliefden is geworden, moet je zeker dit artikel eens lezen. Het bevat een aantal ongewone manieren om af te vallen die zomaar eens zouden kunnen werken voor jou.

Tip 1: Eet zoals de Chinezen

Als je wel eens in China bent geweest, is je misschien iets opgevallen, namelijk dat er erg weinig dikke Chinezen zijn. Hoe komt dat? Laten we eens kijken hoe Chinezen eten. Om te beginnen eten ze met stokjes. Helpt dat? Ja, dat helpt. Met stokjes eet je namelijk langzamer. Als je met stokjes eet eet je dus minder en krijg je eerder een vol gevoel. Het lichaam doet er namelijk 20 minuten over om te merken dat het “vol” is. En als je te vlug eet, eet je in die 20 minuten nog veel meer.

Daarnaast drinken Chinezen graag hete thee na elke maaltijd. Kruidenthee of zelfs gewoon water voegt geen extra suiker en kilo’s toe aan hun lichaam. Voor betere diëten en eetgewoonten laat je dus de sapjes en frisdranken staan, en drink je water en kruidenthee.

Tip 2: Lichaamsbeweging, zelfs als het niet hoeft

Voor lichaamsbeweging hoef je niet in de sportschool te zijn of voor je TV te zitten. Je kunt zelfs op het werk of als je met vrienden uit bent in beweging blijven. Ga elke dag een paar minuten wandelen tijdens de lunch, ga eens de trap op en af, strek je uit en kom vooral van die stoel af. Lichaamsbeweging hoeft niet inspannend te zijn. Alles wat je moet doen is de uitdaging aangaan en elke dag een beetje bewegen, ongeveer 30 minuten.

Tip 3: Voeg gezonde ingrediënten aan je maaltijden toe

Een goed en uitgebalanceerd dieet helpt absoluut. Het probleem is dat wanneer je telkens hetzelfde eet, dat dit “dieet” dan al gauw gaat vervelen. En je gehemelte hoeft er helemaal niet onder te leiden dat je wil afvallen. Gezonde toevoegingen aan je maaltijden maken dat je meer wil. Voeg bijvoorbeeld noten of smaakvolle olie aan voedsel en snacks toe. Gezonde oliën zoals Arganolie maken dat je maaltijden blijven smaken. Arganolie is 100% natuurlijk en gezond. Het heeft een unieke en appetijtelijke smaak die je naar meer doet verlangen. En niet alleen dat, Arganolie bevat ook nog eens de broodnodige voedingsstoffen waar je lichaam om vraagt. Vitamine E, essentiële vetzuren en anti-oxidanten zijn slechts enkele van de voordelen van deze gezonde toevoeging.

Als je moeite hebt om af te vallen, kijk dan eens naar deze ongewone tips om van die extra pondjes af te komen! Wie weet? Misschien lukt het deze keer wel!