Arganolie Algemeen

Simpele Dingen Die We Vergeten Zijn

Simpele Dingen Die We Vergeten Zijn
Wij als Nederlanders mogen de fiets nooit vergeten!

Veel mensen hebben de neiging hun leven ingewikkeld te maken. Ze willen te veel van het goede of steken veel energie in dingen die niet echt belangrijk zijn. Veel mensen denken dat als iets beter wil zijn, dat het dan groot, ingewikkeld of duur moet zijn. Meestal is dit niet waar.

Er zijn kleine dingen die we meestal over het hoofd zien maar die ons groot voordeel kunnen opleveren.

 • Speelgoed met Bouwstenen

  Kinderen zijn vandaag de dag al op jonge leeftijd bezig met video games. Veel ouders geven hun kinderen video games als speelgoed hoewel die duur zijn en vaak geweld bevatten. Kinderen raken vervolgens verslaafd aan deze video games. Daardoor zitten ze lange tijd op dezelfde plaats, leren niet met andere kinderen om te gaan en zijn niet actief.Geef je kleine kinderen in plaats van video games het speelgoed waar je zelf als kind zo van hield, zoals een set bouwstenen. Je helpt daarmee de cognitieve ontwikkeling van het kind op jonge leeftijd en maakt de creativiteit in hen los.

 • De Fiets

  Tijdenlang stond de fiets hoog op het verlanglijstje van kinderen. Maar alle nieuwe technologie heeft de fiets wat naar de achtergrond verdrongen. Een fiets is heel goed voor kinderen omdat ze er lol mee hebben en op hetzelfde moment ook aan lichaamsbeweging doen.Ook volwassenen hebben de fiets een tijd lang veronachtzaamd. Velen rijden liever in snelle en glimmende auto’s rond. Vandaag de dag beleeft de fiets een come back. Veel mensen pakken weer de fiets en fietsen naar hun bestemming.De grote come back van fietsen wordt met name veroorzaakt door mensen die zich zorgen maken over het milieu. Het valt niet te ontkennen dat onze technologische vooruitgang grote schade aan onze planeet heeft toegebracht. Daarvan beginnen we nu de effecten te merken. Meer en meer mensen realiseren zich dat fietsen goed is voor de gezondheid van onszelf en van onze planeet. Als je de fiets als vervoermiddel kiest spaar je benzine uit en kom je niet in de file te staan.

 • Arganolie

  Veel mensen die een jeugdige en levendige huid willen kopen dure producten en ondergaan dure procedures. Er is echter een niet invasieve goedkope manier om die jonge en levendige huid te krijgen, en dat is Arganolie. Arganolie is een natuurlijk extract van de Arganboom en wordt al tijdenlang gebruikt door de Berbervrouwen in Marokko.Arganolie houdt de huid jong en levendig door de voedingsstoffen die erin zitten. De olie zit vol met Vitamine E, essentiële onverzadigde vetzuren, fenolen, fenolzuur en carotenen. Dit zijn allemaal essentiële voedingsstoffen voor de huid.

 • Een brief schrijven

  Je denkt misschien, waarom zou ik een brief schrijven als ik ook kan emailen. Email is sneller en wordt ogenblikkelijk bezorgd. Slakkenpost mag er dan misschien langer over doen om iemand’s brievenbus te bereiken, maar het is ook persoonlijker. Probeer het eens, al is het maar eens per jaar.