Arganolie Algemeen

Maak Plezier Voordat de Wereld Vergaat!

Maak Plezier Voordat de Wereld Vergaat!
Springen uit een vliegtuig? Waarom niet, "de wereld vergaat toch!"

Volgens de Mayaanse kalender eindigt de wereld in 2012. Daarom bedenken veel volgers van deze einde-van-de-wereld-voorspelling allerlei manieren om hun laatste jaar op Aarde door te brengen. Als de wereld inderdaad op 21 december 2012 aan z’n einde komt hebben we eigenlijk zelfs nog minder dan een jaar om van het leven te genieten. Het idee dat de wereld over een paar maanden eindigt maakt dat veel mensen gaan nadenken over wat ze gaan doen voordat dit inderdaad gebeurt. En zelfs als je de voorspelling niet gelooft heb je misschien toch wel eens nagedacht over wat je met de laatste dagen van je leven zou moeten doen.

Leuke Dingen Om te Doen Voordat de Wereld Vergaat

 1. Skydiven!

  Als je skydiving nog nooit geprobeerd hebt kun je dat net zo goed nu doen nu je nog de kans hebt! Als je het een uur voor 21 december 2010 plant zie je met een beetje geluk vanaf een grote hoogte de wereld in elkaar storten, voordat je zelf aan je einde komt.

 2. Zeg die Baan Op waar Je zo’n Hekel aan Hebt

  Het heeft geen zin een baan te houden waar je ongelukkig van wordt. Als de wereld in 2012 echt aan z’n einde komt hoef je immers geen geld meer te verdienen voor hypotheken, schulden of andere kosten. En als de wereld op 21 december 2012 niet eindigt heb je jezelf in elk geval een ongelukkig leven bespaard. Het beste wat je dan kunt doen is andere mogelijkheden voor werk te verkennen. Wees niet bang om die droombaan na te jagen of in elk geval een baan waar je je niet zo ongelukkig bij voelt.

 3. Ga Op Reis Naar Mooie Plekken!

  Als je altijd al naar allerlei bestemmingen hebt willen reizen, doe dat dan nu nu die bestemmingen nog bestaan! Dompel jezelf onder in verschillende culturen en tradities. Het heeft geen zin je reisplannen uit te stellen!

 4. Zeg Vaker “Ik Hou Van Jou” tegen de Mensen Waar Je Van Houdt

  Hou je liefhebbende kant niet verborgen. Laat de mensen waar je om geeft weten hoe veel je van ze houdt.

 5. Draag de Kleding Waar Je Echt van Houdt

  Als je een fan bent van de 60er jaren, draag dan de hippiekleding uit die tijd waar je zo van houdt! Als je een jaren 80 mens bent doe dan je haar in de stijl van die tijd en draag met trots de kleding uit die tijd. Als je van de 90er jaren bent moet je zelf maar uitmaken of je die mode met trots wil dragen! Geintje! Draag de kleding die je zelf wil en niet wat anderen zeggen!

 6. Zorg dat je die Oud-en-Nieuw Kus Krijgt die Je Zo Hebt Gemist

  Als niemand je tijdens de laatste Oud-en-Nieuw gekust heeft, doe dan je best om die Nieuwjaarskus alsnog te krijgen! Het is nog niet te laat. Vrouwen, luister naar Katy Perry’s song. Misschien vind je die ook wel goed! Ik weet niet of dat ook voor mannen geldt.

 7. Zorg voor Je Huid

  We willen er allemaal op ons best uitzien als we doodgaan. Zorg nu voor je huid met Arganolie.

En als jij deze ideeën niet leuk vindt, doe dan gewoon iets totaal anders!