Arganolie Algemeen

Maak het Gezellig met Warme Winterdranken

Maak het Gezellig met Warme Winterdranken
Drink jezelf warm dit jaar!

Het koude jaargetijde vraagt om heerlijke warme maaltijden! Zou het niet fijn zijn om die warme kop soep weer te hebben die je moeder elke winter maakte, of die smaak van kip of rundvleesstoofpot die oma altijd voor jou maakte?

Voor hen die al volwassen zijn en zelfstandig wonen brengt de winter een hoop herinneringen. De meesten zullen zich nog wel herinneren hoe fijn het in deze tijd in huis rook door ma’s of oma’s kookkunst. Misschien heb je geprobeerd die oude recepten voor soep en stoofpot, die van generatie op generatie doorgegeven worden, zelf na te maken. Misschien heb je zelfs wel een moderne draai of toevoeging gegeven aan die oude gerechten. Maar de meesten van jullie zullen moeten toegeven dat mama’s of oma’s kookkunst moeilijk te verslaan is.

Als je probeert die hartverwarmende stoofpot van mama of oma zelf ook te maken, voeg dan als de stoofpot klaar is een paar druppels Arganolie toe voor een nootachtige extra smaak.

Het koude jaargetijde is ook de tijd voor warme dranken. Of je nu een warme drank deelt met vrienden, familie, een geliefde of op je eentje een kop drinkt, de wereld ziet er meteen vrediger uit. Een kop warme drank brengt een knus warm gevoel in het koude jaargetijde.

Hartverwarmende Winterdranken

 • Warme Cider

  Herontdek de smaak van cider met een combinatie van verschillende kruiden zoals kaneel, zwarte peper, kruidnagelen en gedroogde sinaasappelschil. Dit is in de winkel makkelijk te vinden.

 • De Goede Oude Warme Chocola met Spekjes

  Dit is een favoriete drank van bijna iedereen op elke leeftijd. Op een of andere manier zorgt deze warme drank ervoor dat je je beter voelt. Als je down bent, probeer dan eens een kop warme chocolademelk met spekjes er bovenop en je voelt je meteen beter.

 • Marokkaanse Muntthee Latte

  Als je van thee houdt dan is hier een geweldig idee voor een warme drank waar je beslist van zult genieten. Doe een zakje Marokkaanse muntthee in je favoriete warme chocolademelk. Hou de thee niet te lang in de warme vloeistof, 3 minuten is genoeg. Deze aromatische drank prikkelt je zintuigen en verwarmt je hart in dit koude jaargetijde.

 • Een Kop Koffie Om Wakker te Worden

  Een kop van die goede oude koffie zorgt vooral ’s morgens ervoor dat je wakker wordt. Drink een kop hete koffie voordat je naar je werk gaat en je krijgt meer energie. Vooral als je naar je werk rijdt moet je goed wakker zijn. Een koude winterochtend kan ons sloom maken en een kop koffie doet dan wonderen.Als je je ’s middags een beetje slaperig voelt, neem dan een kop hete koffie om bij te tanken. Van een flinke slok koffie kikker je weer op. Voor echte koffiedrinkers is de geur van koffie gewoon onweerstaanbaar.

Maak het gezellig met deze warme winterdranken!

Schrijf een reactie