Arganolie Algemeen

Marokkaanse Arganolie: Een Veilig en Goed Schoonheidsproduct!

Een Veilig en Goed Schoonheidsproduct!
Arganolie is zeer vochtinbrengend.

Welke schoonheidsproducten gebruik jij voor huid en haar? Ben je nog trouw aan de traditionele schoonheidsproducten die de markt al een tijd lang domineren? Gebruik jij nog steeds de producten van de bekende merken?

Als het antwoord hierop ja is, dan zou je moeten weten dat de meeste traditionele producten ingrediënten bevatten waarvan we weten dat ze kanker kunnen veroorzaken. Dit geldt zelfs voor de producten van de grote namen uit de cosmetische industrie. Talrijke onderzoeken tonen aan dat de meest gebruikte chemische producten in de persoonlijke verzorging en schoonheidsproducten slecht zijn voor onze gezondheid. Ben jij nog steeds bereid je gezondheid op het spel te zetten voor je uiterlijk?

Dat wil niet zeggen dat je geen schoonheidsproducten meer zou mogen gebruiken. We willen er allemaal goed uitzien en goed voor onze huid en ons haar zorgen. Maar je zou goed moeten letten op wat je op je huid smeert of in je haar of op je nagels aanbrengt. Het is het beste om schoonheidsproducten te gebruiken die geen schadelijke ingrediënten bevatten. Heb je er wel eens over gedacht om essentiële oliën in je schoonheidsprogramma op te nemen in plaats van de traditionele en populaire producten?

Marokkaanse Arganolie: Een Natuurlijk Schoonheidsproduct

Heb je wel eens van Marokkaanse Arganolie gehoord? Dit natuurlijke schoonheidsproduct bevat talrijke voedingsstoffen die je uiterlijk kunnen verbeteren!

Anti-Verouderings Eigenschappen

Arganolie bevat de hoogste concentratie Vitamine E van alle essentiële oliën die vandaag de dag te koop zijn. Vitamine E is een krachtige anti-oxidant die de lichaamscellen beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn de oorzaak van die rimpels en fijne lijntjes die overal op de huid zichtbaar worden als je ouder wordt. Als je dus rimpels en lijntjes wil uitstellen of vermijden is Arganolie je bondgenoot. Het bevat ook nog andere krachtige anti-oxidanten zoals Polyfenolen, Carotenoïden en Ferulinezuur.

Vochtinbrengende Eigenschappen

Een droge huid voelt niet alleen ruw aan maar is ook gevoelig voor irritatie. Mensen die last hebben van huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis vinden in Arganolie de vochtinbrengende liefde die hun huid zo hard nodig heeft. Als je dus last hebt van een droge huid, breng dan gewoon deze olie aan en je huid wordt weer glad en zacht. Dat komt door de voedingsstoffen met vochtinbrengende eigenschappen die in de olie zitten zoals Vitamine E, essentiële vetzuren en Sterolen. De olie hydrateert de huid, het haar en zelfs de nagels! Het conditioneert ook de nagelriemen.

Voedende Eigenschappen

Essentiële vetzuren dienen als voeding voor de poriën en wortels van het haar. Bij regelmatig gebruik van Arganolie worden de proteïne verbindingsstructuren van het haar versterkt. Dit voorkomt het breken van haar en gespleten eindjes. De Prostaglandinen in de olie helpen bij de ontwikkeling en groei van huidcellen. De Sterolen voeden de celmembranen van de huid en verbeteren de stofwisseling in de huid.

Huid en Haar Reparerende Eigenschappen

Vitamine E kan haar dat beschadigd is door schadelijke stoffen repareren, herstellen en vernieuwen. Deze voedingsstof gaat ook littekenvorming door acne of wondjes tegen. Arganolie houdt ook acne zelf onder controle. De essentiële vetzuren in de olie brengen namelijk de productie van talg tot een normaal niveau terug!