Arganolie Algemeen

Laat Arganolie je Helpen Huidveroudering te Vertragen

Laat Arganolie je Helpen Huidveroudering te Vertragen
Arganolie voedt je huid met vitamine A & E

Ouder worden maakt deel uit van de trieste werkelijkheid van het leven. Hoewel er mensen zijn die elegant ouder worden, zijn er sommigen die hun best doen om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Naarmate mensen ouder worden, worden verschillende tekenen duidelijker in onze fysieke verschijning.

Op een leeftijd van twintig jaar worden mensen zich tegenwoordig al bewust van hun huid. Dit is eigenlijk het beste om te doen. Zoals het spreekwoord zegt: voorkomen is beter dan genezen. En nu onze wereld steeds meer stress kent en het milieu meer vervuild raakt, lijken mensen eerder oud te worden. Koppel dat aan de ongezonde levensstijl en vetrijke eetgewoonten.

De meest voorkomende tekenen van veroudering zijn fijne lijntjes die zich uiteindelijk ontwikkelen tot rimpels en zonnevlekken door pigmentatie van de huid. Als je ouder wordt, verliest je huid zijn elasticiteit, waardoor het gaat hangen en tegelijkertijd dof wordt.

Hoewel veroudering echt deel uitmaakt van het leven en niet kan worden gestopt, zijn er een aantal eenvoudige manieren om de tekenen van veroudering te vertragen. Je hoeft niet eens duizenden euro’s te besteden om dit te doen. Alles wat je nodig hebt, is discipline en de inzet om beter voor je huid en je gezondheid in het algemeen te zorgen.

Tips om huidveroudering te vertragen

 • Hou je huid schoon.

  Maak er een goede gewoonte van make-up te verwijderen voordat je naar bed gaat. Was je gezicht zo vaak mogelijk met een zacht reinigend product en dep je huid zachtjes droog met een zachte handdoek.

 • Vermijd langdurige blootstelling aan de zon.

  De schadelijke UV-stralen van de zon dringen diep door in de huid. Dit veroorzaakt cel- en collageenschade die leiden tot de vorming van fijne lijntjes. Blootstelling stimuleert ook de pigmentatie van de huid, wat leidt tot de ontwikkeling van zonnevlekken.

 • Om jezelf beter te beschermen tegen de schadelijke effecten van de UV-stralen van de zon, smeer je het beste altijd een zonnebrandcrème op.

  Gebruik zoveel mogelijk een breed spectrum zonnebrandcrème, want dit beschermt de huid tegen zowel UVA- en UVB-stralen. Koop een zonnebrandcrème met minstens beschermingsfactor 30 als je regelmatig buiten bent, ook als het bewolkt is, en breng deze om de twee uur opnieuw aan.

 • Volg een gezond en uitgebalanceerd dieet.

  Verse groenten en fruit bevatten vitaminen, mineralen en anti-oxidanten die niet alleen zorgen voor een gezond lichaam, maar ook een geweldige huid. Vis zoals tonijn en zalm zijn ook verrijkt met omega-3 en omega-9. Deze essentiële vetzuren helpen bij het voeden van de cellen en de celregeneratie.

 • Hydrateer elke dag met Marokkaanse Arganolie.

  Deze volledig natuurlijke olie zit boordevol vitamine E, wat overmatige vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor fijne lijntjes, rimpels, en ook de dof- en droogheid van de huid verwijdert. Marokkaanse Arganolie met zijn voedingsstoffen zoals vitamine E, onverzadigde essentiële vetzuren, sterolen, prostaglandinen, fenolen en nog veel meer, helpt bij de celregeneratie, -vernieuwing en -aanvulling. De olie bevat veel bestandsdelen die de huid voeden, beschermen en hydrateren, waardoor deze er voor lange lange tijd gezond en jong uitziet.