Arganolie Algemeen

Ideeën met Arganolie voor Valentijnsdag

Ideeën met Arganolie voor Valentijnsdag
Arganolie is een perfect cadeau voor iedereen!

De economische crisis duurt in de meeste landen nog steeds voort. Je kunt daarom wel zeggen dat bijna iedereen over een krap budget beschikt. Omdat Valentijnsdag eraan komt proberen veel mensen daarom een speciaal Valentijnscadeau voor hun geliefde te kopen zonder al te diep in de buidel te moeten tasten. Zowel mannen als vrouwen denken hard na over hoe ze deze Valentijnsdag extra speciaal kunnen maken. Als je bijna gek wordt van het piekeren, stop daar dan mee en haal even diep adem. Je hebt geluk dat je op dit artikel gestuit bent.

Arganolie op Valentijnsdag

Deze simpele Valentijnscadeau’s zullen het hart van je geliefde beslist in vuur en vlam zetten.

  • Een Warm Bad met Arganolie

    Creëer een ontspannen sfeer door de lichten te dimmen en misschien een paar kaarsen op te steken. Dit is al meteen een enorme verrassing wanneer je geliefde de deur opendoet als hij of zij thuis komt van het werk. Zorg dat het bad al vol met water is. Een warm bad is een geweldige manier om vermoeide en pijnlijke spieren te ontspannen. Je kunt ook een paar druppeltjes Arganolie in het badwater doen. Dit hydrateert de huid en geeft je lief een gladde en zachte huid.

  • Een Verzachtende Massage met Arganolie

    Dit is echt geweldig tegen stress. Na een lange dag werken wil iedereen wel een verzachtende massage. Geef je geliefde een massage met Arganolie op de rug of zelfs het hele lichaam. Deze olie verzacht pijnlijke gewrichten. De olie wordt veel gebruikt door mensen met artritis of reuma voor plaatselijke verlichting van de pijn.Maak na het warme bad en de verzachtende massage een fles wijn open die je dan samen opdrinkt. Je kunt zachte muziek op de achtergrond spelen om de ruimte met romantiek te vullen. Je kunt de hele avond dansen en eens lekker lachen bij een glas wijn.

  • Nagelverzorging met Arganolie

    Klinkt misschien wat te simpel als cadeau-idee voor Valentijnsdag, maar als het jouw eigen handen zijn in plaats van een professional die de manicure en pedicure doen zal je geliefde dit gebaar waarschijnlijk erg op prijs stellen. Vrouwen zullen erg blij zijn met het idee dat hun man speciaal voor haar heeft geprobeerd te leren hoe je een manicure en pedicure moet doen.Als je geprobeerd hebt mani en pedi te leren en het maar niet wil lukken, kun je in plaats daarvan de nagels een spa geven. Alles wat je daarvoor nodig hebt is een paar druppels Arganolie en wat citroensap. Meng het 50-50. Doop de vingers van je lief 20 minuten in het mengsel en wrijf ze daarna droog. De nagelspa verstevigt en hydrateert de nagels. Je kunt hetzelfde doen met de teennagels. En als je toch met de voeten bezig bent, doe er dan meteen ook een voetmassage bij.

Deze ideeën voor Valentijnsdag zijn misschien wel simpel maar zitten vol met liefde, romantiek en warmte. Probeer ze de komende Valentijnsdag uit en laat je geliefde zien hoe speciaal hij of zij is.