Arganolie Algemeen

Heb Je Nog Geen Kostuum voor Halloween? Hier Zijn een Paar Ideeën!

Heb Je Nog Geen Kostuum voor Halloween? Hier Zijn een Paar Ideeën!
Als John Lennon en Yoko Ono op Halloween?

Halloween staat weer voor de deur. Voor het geval je nog geen tijd hebt gehad om op zoek te gaan naar een Halloween kostuum zijn hier een paar makkelijke ideeën zodat je je op je Halloween feestje geen buitenstaander hoeft te voelen.

Makkelijke Kostuums voor Halloween

Oo een Halloween feestje voor volwassenen is bijna alles goed. Je kostuum hoeft niet per se bloederig of eng te zijn. Je kunt ook als beroemdheid verkleed gaan of gewoon iets grappigs dragen.

Voor stelletjes

 • John Lennon en Yoko Ono

  Herinner je je dat beroemde vredesprotest in bed van John Lennon en Yoko Ono nog? Jij en je partner kunnen als Halloween verkleding ook zoiets doen. Je hoeft geen bed mee te brengen maar als je dat per se wil ga dan vooral je gang. Alles wat je nodig hebt is een paar witte badjassen en 2 stukken papier met de tekst “BED PEACE” en “HAIRPEACE”! Breng een rol plakband mee zodat je de stukken papier op de muur waar je zit kunt plakken of, als je een bed hebt meegebracht, op het hoofdeinde van het bed of de muur daarachter. Doe je haar in de war om die “in-bed” look te krijgen en hou het vredesteken omhoog!

 • Een Hippie Stelletje

  Je hebt niet echt veel nodig als je als hippie stelletje wil gaan. Ga op zoek naar accessoires zoals kraaltjes, halskettingen met vredesteken, armringen en ringen. Accessoires voor je hoofd zijn natuurlijk een must. Je kunt gewoon een dunne doek of een dun kledingstuk om je hoofd knopen. Goud is daarvoor een goede kleur. Om het af te maken doe je je haar wat in de war en zet je een zonnebril op. Een rok en laarzen zijn heel geschikt voor dames. Voor de heren is een broek en shirt met lange mouwen of een polo shirt of zelfs een gewoon t-shirt met een vest een goede keuze. Als schoenen zijn laarzen of een paar slippers goed. Man en vrouw kunnen natuurlijk ook allebei op blote voeten gaan!

Ga Je Alleen?

 • Ga Als Iron Chef

  Voor dit kostuum heb je alleen maar een koksmuts en een strijkijzer nodig. Jazeker, het huishoudgereedschap! Als je per se de volledige kokskleding wil kan dat natuurlijk ook. Maar als je geen koksuniform hebt is alleen een schort en een koksmuts ook goed. Vergeet niet je strijkijzer mee naar het feestje te nemen en dit niet te verliezen!

 • Goudzoeker

  Dit zal je vriendinnen behoorlijk aan het lachen maken! Kleed je gewoon leuk aan en draag alle sieraden die je hebt. Je zou er nog wat speelgoed gouden sieraden bij kunnen kopen. Zorg dat je je sieraden over je kleding draagt. Neem ook een schop mee die je eventueel in goudkleurig papier zou kunnen verpakken. Je bent een schreeuwende goudzoeker en dat maakt je vriendinnen gegarandeerd aan het lachen!

Geen reden om je zorgen te maken als je nog geen kostuum hebt voor je Halloween feestje.

‘Share’ deze ideeën voor je Halloween kostuum met iedereen waar je om geeft!