Arganolie Algemeen

Geheimen om Snel een Gespierd en Fit Lichaam te Krijgen

Geheimen om Snel een Gespierd en Fit Lichaam te Krijgen
Shortcuts naar een gespierd lichaam.

Wil je je lichaam weer in vorm brengen en veel mensen jaloers maken deze zomer? Voeg deze vier oefeningen toe aan je fitheidsplan om extra vet te verbranden! Alle oefeningen van 30 seconden zijn bedoeld om probleemgebieden aan te pakken en wanneer je ze combineert met oefeningen om je lichaam in vorm te brengen, zul je al gauw geweldige resultaten te zien krijgen!

Volgens tal van onderzoeken hebben vrouwen de neiging om af te vallen en sneller vet te kweken boven de taille. Dit maakt krachttraining van het bovenlichaam van essentieel belang en het geweldige daaraan is dat het echt snel loont. Je zult blij zijn om in een periode van slechts drie weken nieuwe vormen te laten zien. Net op tijd om die geweldige vorm te onthullen voor de zomer, wanneer je meer huid laat zien.

Krachtige Oefeningen

De opwarming: kruisen

Begin met de eerste oefening, het kruisen. Spreid je voeten op heupbreedte. Vorm een rechte hoek met je armen door ze te buigen en ze daarna naar de zijkant van je lichaam te brengen. Je handpalmen moeten naar voren wijzen. Trek de spieren van je buik samen en breng je linker knie en rechter elleboog naar elkaar toe. Las een pauze in van enkele seconden, ga vervolgens terug naar je startpositie en breng je rechter knie en linker elleboog naar elkaar toe. Doe dit 30 seconden lang.

Doe de twist!

Spreid je voeten op heupbreedte en houd de uiteinden van een halter vast. Strek je armen voor je uit met licht gebogen ellebogen. Draai je bovenlichaam zo ver als je kunt naar rechts. Je hoofd en nek moeten op een lijn blijven, en je heup moet naar voren wijzen. Draai je bovenlichaam daarna zo ver als je kunt naar links. Doe de twist afwisselend voor ongeveer 30 seconden.

Ga rollen!

Omarm je knieën en je borst terwijl je op de grond zit en laat je kin een beetje hangen. Til je voeten op en blijf op je stuitje in evenwicht. Trek je buikspieren samen en rol naar achteren op je onderrug. Trek je buikspieren samen en rol terug naar je startpositie. Als deze roloefening te moeilijk voor je is, maak je armen dan wat losser zodat je knieën niet te dicht tegen je lichaam worden aangedrukt. Blijf zo’n 30 seconden lang rollen.

Opdrukken tegen de muur

Sta op armlengte afstand tegen de muur. Je vingertoppen moeten de muur net kunnen raken en je voeten moeten naast elkaar staan. Leun in de richting van de muur en plaats je handen plat op de muur direct in lijn met je schouders. Ga opdrukken. Buig simpelweg je armen en breng je borst naar de muur totdat je ellebogen 90 graden gebogen zijn en druk jezelf vervolgens terug naar je startpositie. Druk jezelf gedurende 30 seconden op tegen de muur.

Probeer deze krachtige oefeningen in je programma op te nemen om snel vet te verliezen. Je zult blij zijn met het resultaat!

Deel deze 4 geheimen om een mooi en gespierd lichaam te krijgen met je vrienden en geliefden.

Vind ons leuk op Facebook !