Arganolie Algemeen

5 Tips Die Je Leven Veranderen, Lees ze Hier

5 Tips Die Je Leven Veranderen, Lees ze Hier
Kies voor een gezonde snack, eet junkfood met Mate.

Wil je je van binnen en van buiten goed voelen? Wil je je leven een positieve wending geven? Daar hoef je je huidige levensstijl niet drastisch voor te veranderen. Er zijn namelijk eenvoudige tips die maken dat je je beter voelt en er beter uitziet.

 1. Verander je make-up

  Draag je al sinds je 18e dezelfde kleur make-up? Misschien is het wel tijd om eens iets anders te proberen. Misschien moet je wel de kleur van je hele make-up veranderen. Wees avontuurlijk! Probeer de nieuwste kleuren uit en doe turkoois oogschaduw op die je ogen nog mooier maakt.

 2. Kleed je mooi aan wanneer je maar wilt

  Zelfs als er geen speciale gelegenheid is. Nergens staat geschreven dat je alleen maar iets moois kunt dragen bij bruiloften of partijen. Draag gewoon eens een mooie jurk op het werk of als je boodschappen doet. Geniet van je vrouw zijn, laat je zonnige kant zien en flirt gerust een beetje. Zorg er wel voor dat je jurken kiest waarin je je makkelijk kunt bewegen en kunt doen wat je moet doen.

 3. Leef gezond

  Doe voorzichtig aan met alcohol en nicotine. Of laat het liever nog helemaal staan. Van roken word je sneller ouder en je wilt toch zeker geen rimpels of een droge verkleurde huid? Bovendien zitten sigaretten vol met giftige stoffen die allerlei ziektes kunnen veroorzaken zoals hart- en longproblemen of kanker.Een glas rode wijn op z’n tijd is niet slecht voor de gezondheid, maar meer dan één kan een verwoestende uitwerking hebben. Door alcohol hou je vocht vast waardoor je er opgeblazen uitziet en aankomt. Te veel alcohol is bovendien ook slecht voor je gezondheid. Neem in plaats van wijn liever een glas 7-up met een schijfje citroen.Vermijd stress en doe aan sport of dagelijkse lichaamsbeweging. Je hoeft niet per se naar een sportschool te gaan als je dat niet wilt. Daag je vrienden uit voor een potje badminton in het weekend. Of trap een balletje met de kinderen in het park. Als je actief bent, ben je automatisch ook gezond en gelukkig.

 4. Eet gezond

  Let niet op de dieet fanatiekelingen en volg de voedselpyramide. Eet gewoon supergezond.

  • Eet groenten, fruit en andere voedingsmiddelen die vol zitten met vitamines, mineralen, anti-oxidanten en vezels.
  • Eet hele granen en blijf af van geraffineerd “wit” spul zoals geraffineerde suiker of bloem. Deze bevatten te veel koolhydraten en calorieën. Hele granen bevorderen een gezonde spijsvertering omdat ze veel vezels bevatten.
  • Sprenkel gezonde olie over je maaltijd zoals bijvoorbeeld Arganolie. Dit is een natuurlijke olie die voornamelijk bestaat uit onverzadigde vetten. Hiervan raken de bloedvaten niet verstopt en wordt je cholesterol niveau beter.
 5. Neem wat tijd voor jezelf

  Hoe druk je het ook hebt, je zou altijd wat tijd voor jezelf moeten maken. Reserveer tenminste 1x per week wat MIJ tijd zodat je de accu weer kunt opladen. Doe mee aan simpele activiteiten waar je gezonder en gelukkiger van wordt. Doe aan yoga, ga eens naar de spa of laat je in een salon met je vrienden verwennen. Ga eens joggen in de buurt of geniet even alleen van een rustig kopje koffie. Ontspan jezelf en laad de batterij weer op zodat je klaar bent voor de nieuwe week.

Het leven van een vrouw is nooit makkelijk, of je nu moeder bent of carrièrevrouw. Zoek de juiste balans en laad jezelf op met deze levensveranderende tips voor een nieuwe en betere jij.

Schrijf een reactie