Argan Cosmetica

Wat je Moet Weten Over Acrylnagels, Lees Verder!

Wat je Moet Weten Over Acrylnagels, Lees Verder!

Acrylnagels of kunstnagels hebben veel vrouwen blij gemaakt met hun magie van instant goed gemanicuurde handen. Ze zijn zeer geliefd bij veel vrouwen over de hele wereld vanwege het feit dat ze niet scheuren, breken of schilferen, en bovendien hoef je geen weken meer te wachten om je nagels te laten groeien zodat iedereen in een handomdraai fantastische vingernagels kan hebben.

Veel mensen zijn dol op het dragen van acryl- of kunstnagels, maar net als bij andere dingen zitten er een aantal nadelen aan. Het onderhouden van acrylnagels vereist tijd en geld. Dit is niet echt een probleem als je de middelen en de tijd ervoor hebt. Maar de meer opvallende minpunten zijn iemands verhoogde kans op het oplopen van nagelschimmelinfecties en een mogelijke allergische reactie. Acrylnagels bevatten op polymeer gebaseerde stoffen, waar sommige mensen allergisch voor kunnen zijn.

Acrylnagels worden door de meeste mensen beschouwd als een veilige cosmetische verbetering. De mogelijkheid dat deze nepnagels schade zullen toebrengen aan je gezondheid is minder waarschijnlijk. Maar als je een tijdje acrylnagels hebt gedragen, zul je merken dat je echte nagels zijn verkleurd of harder zijn geworden. Als je een van deze of allebei de effecten begint te zien, raak dan niet in paniek. Het enige wat je hoeft te doen om deze situatie te verhelpen, is het verwijderen van de acrylnagels en je eigen nagels de kans geven om te groeien. Dit zijn de kleine gevolgen die je zult moeten accepteren als je acrylnagels wilt dragen.

Maar er zijn een paar gevolgen die ernstiger zijn en waar je je bewust van moet zijn voordat je acrylnagels gaat dragen. Als je ze al hebt, denk dan eens na over deze gevolgen. Wat zijn deze gevolgen dan? Hieronder zullen we ze bespreken.

Zeer ontvlambare ingrediënten

Acrylnagels bevatten enkele ingrediënten die zeer ontvlambaar zijn. Als je acrylnagels hebt, zorg er dan voor dat je een ruime afstand houdt tussen je nepnagels en warme instrumenten, zoals stijltangen, drogers en krultangen. Als voorzorgsmaatregel moet je ze ook uit de buurt houden van hitte en vlammen als je gerechten maakt in de keuken.

Infectie

Als je ​​acrylnagels draagt, is je risico op geïnfecteerde nagels hoger. Infecties kunnen optreden als je je nagels ergens tegenaan stoot en als ze loskomen van je echte nagels. De ruimte tussen je nagel en de nepnagel is vochtig en donker, wat simpelweg perfect is voor bacteriën en schimmels om te gedijen. De tekenen van een nagelinfectie zijn niet zo merkbaar, omdat je echte nagels bedekt zijn. Om infectie te voorkomen of vermijden, is het goed om je acrylnagels niet te lang te laten zitten. Voor mensen met een verzwakt immuunsysteem, ongeacht of dit komt door chemotherapie, slechte bloedcirculatie, een auto-immuunziekte of een voorgeschiedenis van schimmelinfecties, is het het beste om helemaal geen acrylnagels te dragen, omdat je met een verzwakt immuunsysteem meer kans hebt om een infectie te krijgen.

Vind je dit bericht nuttig? Vind onze Facebook-pagina leuk en deel deze informatie met je vrienden!

Schrijf een reactie