Argan Cosmetica

Vrouwen Met een Prachtige Huid Delen Hun Geheimen!

Vrouwen Met een Prachtige Huid Delen Hun Geheimen!
Verschillende huidsoorten maar allemaal even mooi!

Als je wilt leren, dan kun je net zo goed leren van de besten, toch? Ik bedoel, zul je een collega die net is ontslagen, vragen hoe je promotie kunt maken? Nee, toch? Dus als het om huidverzorging gaat, wie zouden dan de mensen zijn die je het best kunt benaderen (naast dermatologen)? Dat klopt! Degenen met een perfecte huid! Jawel dames, het bestaat echt, dus je kunt beter nu een poging wagen, want perfectie kan slechts 7 stappen van je verwijderd zijn.

 1. Sport regelmatig

  Wat is een betere manier om giftige stoffen uit je lichaam te spoelen dan om ze eruit te zweten. De meeste vrouwen met een perfecte huid zeggen dat sporten hun gezonder laat voelen en dit is terug te zien in hun huid. Is het je ooit opgevallen dat je nooit blush op hoeft te doen als je aan het sporten bent? Dat komt omdat, zelfs zonder blush, je gezicht er al blozend en levendiger uitziet. Dat is wat sporten met je doet. Sporten is ook een geweldige manier om te ontstressen. En we weten allemaal wat stress doet met onze huid.

 2. Hou vast aan een goede dagelijkse huidverzorging

  Dit betekent dat je tweemaal per dag moet reinigen, tonen en hydrateren. Ongeacht hoe moe je bent of hoe druk je het ook hebt, deze drie stappen zouden nooit overgeslagen mogen worden. Om het de moeite waard te maken, kun je producten gebruiken die meerdere functies hebben. Bijvoorbeeld, waarom gebruik je voor je hydraterende crème geen olie, zoals Arganolie. Deze wonderolie uit Marokko zal je huid niet alleen hydrateren, het helpt ook om veroudering te bestrijden. Naast dit alles zullen de anti-oxidanten in Arganolie je huid ook helpen beschermen tegen de schadelijke omgevingsfactoren.

 3. Altijd SPF

  Waarom is het dat vrouwen met een perfecte huid UV-stralen meer haten dan diegenen die veel te verbeteren hebben? De meeste vrouwen met een perfecte huid geven toe dat ze zich vaak verstoppen voor de zon. Ze zeggen dat als ze echt naar buiten moeten, een brede hoed met rand een must is. Ze volgen ook het eeuwenoude advies op van het om de twee uur opnieuw aanbrengen van zonnebrandcrème. Wow! Wat een toewijding! Dat is de reden waarom ze zo gezegend zijn met een huid waar je een moord voor zou doen.

 4. Eet goed

  Vrouwen met een geweldige huid kunnen dit niet nog meer onderstrepen…het is te zien wat je eet. Dus naast hun strikte schoonheidsverzorging zijn deze vrouwen ook streng als het gaat om hun dieet.

 5. Hydrateer

  Het kan ze niet schelen of je acht glazen per dag drinkt of vaak een aantal voedingsmiddelen rijk aan water eet. Wat belangrijk is, zeggen ze, is dat je water eet of drinkt water om het lichaam gehydrateerd te houden!

 6. Nauwelijks zichtbare make-up

  Nauwelijks zichtbare make-up? Deze vrouwen dragen letterlijk zelden make-up. Ze zeggen dat het hun poriën verstopt, dus hebben ze er de voorkeur aan om het grootste deel van de tijd niets op te smeren!