Argan Cosmetica

Doe-Het-Zelf Manicure Tips Voor een Professionele Uitstraling!

Doe-Het-Zelf Manicure Tips Voor een Professionele Uitstraling!
Wees thuis professioneel bezig, tegen veel lagere kosten!

De meesten van ons weten al hoe we onze nagels een manicure kunnen geven. Ook zijn de meesten van ons zich er zeer van bewust dat het niet uitmaakt hoe hard we het ook proberen, de resultaten van onze mini-manicure thuis zien er gewoon niet zo goed uit als die van een studio.

De reden? Vaak slaan we een aantal belangrijke nagelverwenstappen over als we onze mini-manicure thuis doen. Volg deze 3-minuten durende manicure handleiding, zonder ook maar één stap over te slaan. Dames, als je mooie nagels wilt, dan moet je er voor werken, oké?

Laten we beginnen!

  1. Was je handen en droog ze af.
  2. Verwijder nagellak.
  3. Vijl je nagels in de gewenste vorm.
  4. Hydrateer nagels.Nadat je je nagels hebt gevijld, ga je vaak direct over op het terugduwen van je nagelriemen. Ik geef het toe. Ik ben hier ook schuldig aan. Maar nageldeskundigen zeggen dat het belangrijk is om eerst onze handen en nagels te hydrateren als we willen dat onze nagels eruit zien alsof ze een manicure hebben gehad van een professional.Dus voor deze stap, hebben we olie en suiker nodig gemengd in een kom. Scrub je handen met het mengsel. Zonder zeep te gebruiken. Was ze daarna met water en droog ze af.Hier kun je kiezen voor oliën die meerdere voordelen bieden, zoals Arganolie. Deze olie zal niet alleen je nagels hydrateren, maar ze ook sterker maken. Bovendien is deze olie zeer goed voor je handen. Dit zogenaamde vloeibaar goud heeft anti-verouderende eigenschappen, zodat je handen er naderhand absoluut jonger uit zullen zien.
  5. Om je nagelriemen zachter te maken, week je je handen 5 minuten in water en duw je daarna je nagelriemen terug.
  6. Na deze stap ga je meestal over tot de manicure zelf. Manicure specialisten zeggen echter dat je eerst de tijd moet nemen om je nagels en nagelriemen te masseren om de circulatie te verbeteren. Dit is een belangrijke stap die bloed naar je handen en nagels zal laten stromen en de celvernieuwing in deze vaak verwaarloosde lichaamsdelen zal stimuleren.
  7. Een andere stap die we thuis vaak overslaan, is het inwikkelen van je handen en nagels in een warme handdoek na het masseren van je nagelriemen. Dit is een belangrijke stap die je nagels voorbereidt op het lakken.
  8. Voordat je de lak aanbrengt, moet je eerst een basis coating aanbrengen. Dit zal je nagels gladder maken, zodat je de lak gelijkmatiger kunt aanbrengen. Laat het 2 minuten drogen en breng dan je favoriete lak aan.
  9. Als laatste, maar zeker niet minder belangrijk, moet je om de levensduur van je nagellak te verlengen je ongegronde perceptie over dat het hydrateren van gelakte nagels de levensduur zal verkorten, laten varen. Het versterken en hydrateren van je gelakte nagels heeft juist een tegenovergestelde werking.

Volg deze stappen en binnenkort zul je gemanicuurde nagels hebben die eruit zien alsof ze zijn behandeld door een pro! Het beste is nog wel dat je mooie gemanicuurde nagels veel minder zullen kosten!

Schrijf een reactie