Argan Cosmetica

Dus jij Denkt dat je Goede Huidgewoonten Aanhoudt?

Dus jij Denkt dat je Goede Huidgewoonten Aanhoudt?
Kan je nog beter voor je huid zorgen? Wij denken van wel!

Met een toenemend aantal vrouwen die zich tegenwoordig bewuster worden van schoonheid, is er ook een toename in het aantal tips en adviezen die erop gericht zijn hen op weg te helpen. Er zijn een aantal eeuwenoude tips waarvan ik zeker weet dat jullie moe zullen worden om ze nog een keer te horen. Het opsmeren van een breed spectrum zonnebrandcrème is er één van.

Echter, dermatologen delen een aantal gebruikelijke slechte gewoonten die de meeste vrouwen aanhouden, omdat ze denken dat het goed voor hen is. Lees verder dames en wees geschokt!

Uit de buurt blijven van olie

Geschokt? Ik absoluut. Als je weet dat acne veroorzaakt wordt door te veel olie, klinkt het absoluut logisch om uit de buurt te blijven van producten die de huid vettiger zullen maken. Ten minste, dat dacht ik. Blijkbaar is de huid niet zo simpel. Experts zeggen dat het aanbrengen van olie op ons gezicht een lagere olieproductie stimuleert, omdat de olieklieren niet langer zo veel olie hoeven te produceren.

De meeste essentiële oliën hebben zowel anti-schimmel als anti-bacteriële eigenschappen, die helpen bij het bestrijden van acne. Arganolie zit boordevol essentiële vetzuren, die helpen de overproductie van talg te reduceren. Het bevat ook voedingsstoffen met anti-inflammatoire eigenschappen. Dit maakt Arganolie een andere goede optie om puistjes te bestrijden.

Te veel zuivel consumeren

Hoewel onze ouders ons vertelden om melk te drinken, zodat we konden groeien, moeten we wellicht, nu we onze maximale lengte hebben bereikt, onze zuivelinname beperken. Zuivelproducten zijn inflammatoir en te veel zuivel consumeren, kan een uitbraak veroorzaken. Zorg ook dat je niet meer eet aan eiwitten dan is voorgeschreven. Het kost veel energie om eiwitten te verteren. Deze energie kan gebruikt worden voor andere huidprofiterende factoren, zoals celvernieuwing en collageenproductie.

Cortizone afhankelijkheid

Verslaving kan ook een goede term zijn. Vergeet niet dat cortizone een soort steroïde is en steroïden hebben verslavende eigenschappen. Terwijl de oorspronkelijke functie het managen van ontstekingen is, zal uw huid, als het te veel gebruikt wordt, afhankelijk worden en reageren als je stopt met het gebruik.

Wassen maar niet aan de lucht drogen van make-up borsteltjes

Je hebt deze tip al een aantal keren gehoord. Was je make-up borsteltjes. Maar het advies stopt hier meestal. Dames, na het wassen, moet je ze ook aan de lucht laten drogen. Waarom? Omdat een vochtig borsteltje, opgeborgen in een luchtdichte make-up tas om te drogen, een magneet is voor bacteriën. Stel je voor hoe ze in aantal groeien op je borsteltjes. De gedachte is al genoeg om me te laten kronkelen.

Alleen water drinken

Ja, ik was net zo geschokt. Weet je nog het eeuwenoude advies van het drinken van acht glazen per dag? Blijkbaar is drinken niet genoeg, omdat je het water dat je drinkt weer verliest als je plast. Experts zeggen dat het beter is om water te eten. Niet letterlijk, gekkie! Eet voedsel met een hoog watergehalte, zoals watermeloen en komkommer!