Argan Cosmetica

Ontdek de Meest Populaire Nageltrends van 2015

Ontdek de Meest Populaire Nageltrends van 2015
De meest populaire nageltrends van het jaar 2015.

2013 was een jaar van gekke en mooie nagelkunst. Maar is de trend nog steeds hetzelfde voor 2014? Hier zijn een aantal van de meest populaire nageltrends van dit jaar.

Nageltrends van 2014

Voor mensen die gek zijn op kunst op hun nagels, zijn hier een aantal populaire ideeën om te overwegen.

  • Kies voor eenvoudige patronen. Ben je geen fan van gek en mooi? Dan kan je dit jaar voor eenvoudige patronen kiezen. Overweeg een ruitontwerp op je nagels. Gespot bij Tracy Reese is het koele groene ruitontwerp.
  • Meng alles door elkaar. Voor mensen die van kleuren houden, is het mengen van verschillende tinten een populaire nageltrend van 2014. Soms is de juiste kleur voor een gelegenheid niet voorhanden. Dus wordt het tijd om handig te worden en tinten te mengen om met uitgesproken tinten te komen. Je zult een beetje moeten oefenen en natuurlijk een vaste hand moeten hebben. Voordat je allerlei soorten kleuren door elkaar gaat mengen, moet je ervoor zorgen dat je een potje klaar hebt staan waar je het perfecte mengsel dat je hebt verzonnen in kan bewaren. Een lege topcoat-fles is een goede optie.
  • Probeer een moderne French manicure. Roze en witte horizontale lijnen komen vaak aan bod als we het over de French manicure hebben. Tijd om een nieuwe draai aan de French manicure te geven om een meer moderne vrolijke look te creëren. Waarom probeer je je nagels niet een egalen kleur te geven en op de puntjes een diagonale blauwe strook toe te voegen? De modellen bij Holmes en Yang hadden veel succes met dit nagelkunstontwerp .
  • Hou je van de maan? Wat denk je van een zwevende halve maan op je nagels? Een halve maan-manicure is niet helemaal nieuw. We hebben ze al in 2008 gezien en zelfs in 2012 waren ze nog steeds een populaire trend. Maar de illusie van een zwevende halve maan is iets nieuws en erg opvallend. Wat is het geheim om je halve manen zo te maken dat ze eruit zien alsof ze op je nagels zweven? Het antwoord is heel simpel. Werk op een nude-basis.
  • Kies voor sheer. Sheer wordt deze lente een populaire nageltrend. Matte nagelkunst heeft deze dagen wellicht nog steeds de overhand, maar in de lente zal sheer in de schijnwerpers staan. Als je niet helemaal zeker bent van sheer, maak de nagellak dan open en kijk naar het borsteltje. Als je de borstelhaartjes door de lak heen kunt zien, dan heb je te maken met sheer.
  • Ga voor glans. Glans? Maar de feestdagen zijn al geweest?! Glanzende nagellak zorgt er normaal voor dat je nagels een feestelijke uitstraling krijgen voor de feestdagen, maar als je op strategische wijze lakt, zal deze feestelijke nagel look voorkomen worden. Maar hoe doe je dit? Beperk het gebruik van glinster en glans op de uiteinden van je nagels.

Dit zijn slechts een paar van de meest populaire nageltrends voor 2014 die je kunt uitproberen.

Goede nagelverzorging

De meest populaire nageltrend van allemaal is, en zou wellicht moeten zijn, een goede nagelverzorging! Met een goede verzorging, zal het een plezier zijn om deze prachtige nagelkunstontwerpen te dragen.

Arganolie en nagelverzorging

Bedek je nagels regelmatig met Arganolie om ze gehydrateerd te houden. Vergeet niet om je nagelriemen mee te nemen!