Argan Cosmetica

2 Bizarre Anti-Aging Behandelingen

2 Bizarre Anti-Aging Behandelingen
Leer van deze 2 bijzondere behandelingen!

Wat is de meest bizarre anti-aging behandeling waarvan je hebt gehoord of -over hebt gelezen? Veel mensen zijn altijd op zoek naar tips en methoden om onze huid jeugdig te houden. En wellicht kan zelfs gesteld worden dat we van duizenden tips hebben gehoord, variërend van effectieve tot slechte en misschien wel heel bizarre tips. Dus wat is de meest bizarre anti-aging truc waarvan je ooit hebt gehoord of -over hebt gelezen?

2 Bizarre anti-aging behandelingen

  • Gezichtsbehandeling met bijengif

    Heb je weleens gehoord van gezichtsbehandelingen met bijengif? Als je fan bent van de Hertogin van Cambridge, voorheen bekend als Kate Middleton, dan heb je waarschijnlijk wel gehoord van gezichtsbehandelingen met bijengif. Schoonheidsblogs gonsden van het gerucht dat de vlekkeloze teint van Hare Koninklijke Hoogheid, Catherine, hertogin van Cambridge, te wijten is aan een ingrediënt dat veel mensen ongewoon zullen beschouwen. Wat is dit ingrediënt? Bijengif! Natuurlijk werd dit gerucht niet door Hare Koninklijke Hoogheid, Buckingham Palace of iemand uit haar kamp bevestigd. Maar als dit echt waar is, is dit gewoon een bevestiging van hoe mensen in alle lagen van de bevolking aangestoken worden en verslaafd raken aan diverse anti-aging rages. Maar wat is het eigenlijk?Een gezichtsbehandeling met bijengif klinkt eng en jazeker, deze anti-aging behandeling is absoluut voor de moedige… en niet te vergeten rijke mensen onder ons. Een thuisbehandeling met bijengif wordt sterk afgeraden, maar als je het eens wilt proberen, dan kost het je maar liefst $130 per pot. Maar hoe zou deze anti-aging behandeling moeten werken? Hier is de theorie. Bijengif pompt collageen naar boven, waardoor de huid strakker wordt, en de verschijning van rimpels en fijne lijntjes wordt geminimaliseerd. Er wordt gezegd dat Victoria ‘Posh’ Beckham, Kylie Minogue en de mooie Michelle Pfeiffer fan zijn van deze bizarre anti-aging behandeling.Let op: Voordat je deze anti-aging behandeling uitprobeert, moet je eerst zeker weten dat je niet allergisch bent. Voordat je een bijenproduct of huidverzorgingsproduct van dit genre gebruikt, kun je het beste eerst op een klein stukje huid uittesten.

  • Placentagezichtsmaskers

    Jennifer Lopez of J. Lo, zoals we haar liefkozend noemen, krijgt haar mooie en jeugdige gloed van iets dat niet zo smakelijk is. Wat is haar anti-aging geheim? Vele jaren geleden, tijdens een speciale editie van VH1, zei J. Lo zelf dat ze een grote fan is van anti-aging placentagezichtsmaskers. Vraag je je af wat er in placentagezichtsmaskers zit? We hebben je gewaarschuwd, het is niet smakelijk. Dus als je gevoelig bent, kan je dit deel overslaan. Gevriesdroogde, gesteriliseerde poeder van placenta’s na menselijke geboorten of geboorten van zoogdieren, zoals varkens, schapen of geiten, zijn de gebruikelijke ingrediënten van dergelijke maskers. Hoe werkt het? Deze placenta’s zitten boordevol eiwitten en enzymen die helpen om de huid jong te houden.

Ben jij bereid om deze bizarre anti-aging behandelingen uit te proberen? Voordat je dit doet, kun je het beste eerst je dermatoloog raadplegen.

Voeg onze Facebook-pagina toe aan je favorieten en deel dit bericht met je vrienden.