Argan Cosmetica

Hoe Zorg je Ervoor dat je Manicure en Pedicure Langer Meegaan

Hoe Zorg je Ervoor dat je Manicure en Pedicure Langer Meegaan

Hoe vaak ga jij naar je favoriete salon om je manicure bij te werken? Te vaak? Waarom doe je je manicure en pedicure niet zelf bij je thuis? Hier zijn enkele trucs over hoe je je manicure en pedicure langer kunt laten meegaan!

Truc nummer 1

Eén van de belangrijkste stappen om ervoor te zorgen dat je manicure langer meegaat, is het voorbereiden van het oppervlak. Pak eerst een paar watjes en week ze in nagellak remover. Het is beter om remover zonder alcohol of aceton te gebruiken, omdat dit je nagels kan uitdrogen. Het schoonmaken van het nageloppervlak verwijdert vet van lotions, vochtinbrengers, etc. die voorkomen dat de lak aan je nagels vast blijft plakken.

Truc nummer 2

Je zou je nagels altijd moeten lakken met een basislak voordat je ze lakt met een nagellak van je keuze. Waarschijnlijk denk je nu dat elke transparante lak goed is. Dit is niet het geval. Een basislak moet zacht en plakkerig zijn. Dit maakt het mogelijk om groter te worden en samen te trekken met je nagels. Onthoud dat je voor je basislaag geen transparante lak gebruikt die ontwikkeld is om te gebruiken als toplaag. Transparante bovenlak wordt ontwikkeld om hard en glanzend te zijn, en als deze als topbasis wordt gebruikt zal dit je manicure of pedicure zeker minder lang laten meegaan.

Truc nummer 3

Als je wilt dat je manicure en pedicure langer meegaat, dan kun je het beste kiezen voor glanzende nagellakken. Nagellakken met parelmoerformules kunnen beter tegen slijtage dan de matte nagellakken. Om ervoor te zorgen dat je nagellak gelijkmatig wordt aangebracht, breng je twee dunne lagen nagellak aan. Als je één dikke laag aanbrengt, dan zal dit de oplosmiddelen opsluiten, hierdoor kunnen ze niet verdampen, waardoor ze scheuren en breuken zullen veroorzaken.

Truc nummer 4

Hou je van die snel drogende topnagellakken? Als dit het geval is dan is dit één van de dingen die je manicure en pedicure te snel vernielen. Natuurlijk zal elke liefhebber van een manicure en pedicure het idee van een snel drogende lak aanspreken, maar wat je niet moet vergeten bij deze snel drogende topnagellakken is dat ze er snel afgaan. Gebruik in plaats daarvan een normale toplaag. Hoewel normale lakken langzamer drogen, hebben ze de neiging om langer mee te gaan.

Truc nummer 5

Eén van de belangrijkste dingen om je manicure en pedicure langer mee te laten gaan, is om ze gehydrateerd te houden. Als je nagels droog zijn en een hard geworden lak bevatten, dan kan dit leiden tot breuken en scheuren. Bedek je nagels met of week ze in hydraterende oliën, zoals Arganolie, om je manicure langer mee te laten gaan en te voorkomen dat je nagels breken en splijten!

Blijf je vrienden vragen om onze Facebook-pagina leuk te vinden en dan zullen wij meer gezondheids- en schoonheidstips blijven plaatsen!

Schrijf een reactie