Argan Cosmetica

Hier is een Krachtige, Natuurlijke Anti-Verouderingstruc!

Hier is een Krachtige, Natuurlijke Anti-Verouderingstruc!
Thee? Niet zomaar Thee maar Groene Thee!

Zo nu en dan krijgen we natuurlijke anti-verouderingstips van onze geliefden, familie, vrienden, collega’s en zelfs beroemdheden. Velen zweren bij deze natuurlijke anti-verouderingstips. Sommige zijn effectief, een aantal ervan niet zo, en andere zijn helemaal niet effectief.

Tegenwoordig willen steeds meer mensen hun huid op een natuurlijke manier verzorgen. Dit komt omdat we hebben geleerd dat de meeste anti-verouderings- en huidverzorgingsproducten die in de winkels worden verkocht schadelijke chemische stoffen bevatten die niet alleen het verouderingsproces van de huid versnellen, maar ook een groot gevaar vormen voor onze gezondheid. Een ander voordeel van natuurlijke huidverzorging is dat het minder kost. Je kunt zelfs in je eigen keuken natuurlijke anti-verouderingsingrediënten vinden.
Welke anti-verouderingstips en -trucs ken jij? Hoeveel heb je er geprobeerd en hoeveel waren er bij jou effectief? Hoewel het niet veel kwaad kan om al de natuurlijke anti-verouderingstips die we horen uit te proberen, willen we graag ophouden met tijd verspillen en niet meer teleurgesteld worden in de resultaten van niet-effectieve natuurlijke anti-verouderingstips en -trucs. Dus we willen alleen effectieve natuurlijke tips en trucs leren kennen en uitproberen die in staat zijn huidveroudering te helpen bestrijden.

De truc om uit te vinden of natuurlijke anti-verouderingstips echt werken, is door simpelweg te kijken naar de natuurlijke ingrediënten in de aanbevolen huidbehandeling. Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om informatie te vergaren met behulp van internet. Eén van de eerste dingen waar je naar moet zoeken, zijn de voedingsstoffen die in deze natuurlijke ingrediënten zitten. Je moet weten dat voedingsstoffen huidveroudering effectief bestrijden.

Anti-oxidanten zoals vitamine E, vitamine C en vitamine A zijn krachtige anti-oxidanten. Ze kunnen de huid jong houden door deze te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Andere voedingsstoffen die een gezonde en jeugdige huid bevorderen, zijn essentiële vetzuren (omega-3, omega-6 en omega-9), sterolen en eiwit.

Hier is een anti-verouderingsrecept dat absoluut werkt.

Masker van groene thee voor een jeugdige huid

Wat heb je nodig om dit anti-verouderingsmasker te maken? Hier zijn de ingrediënten

Ingrediënten

  • 1 ei – Het is het beste om een organisch ei te gebruiken
  • Honing – Kies voor organische wilde bloemen honing.
  • 2 citroenen – Pers het sap eruit.
  • Organische groene thee poeder – Je kunt dit gemakkelijk vinden op je plaatselijke Oosterse markt.
  • Arganolie – Voeg een paar druppels Arganolie toe. De olie zit boordevol anti-oxidanten, sterolen en essentiële vetzuren!
  • Banaan of mango – Dit is optioneel, maar als je een krachtiger hydraterend product wilt hebben, dan kun je één van deze vruchten toevoegen.

Als je alle ingrediënten hebt, meng en mix je alles door elkaar totdat je een pasta-achtige consistentie hebt. Breng het op je gezicht aan en laat de goedheid voor ongeveer 15 tot 20 minuten op je gezicht zitten.

Probeer deze natuurlijke anti-verouderingstruc!

Deel deze schoonheidstruc met iedereen die je kent. Blijf je vrienden vragen om onze Facebook-pagina leuk te vinden en dan zullen wij meer natuurlijke schoonheidstrucs publiceren.