Argan Cosmetica

Eet Anti-Aging Voeding om de Tand des Tijds Terug te Draaien

Eet Anti-Aging Voeding om de Tand des Tijds Terug te Draaien
Groen is Goed!

Om de effecten van veroudering op de huid te bestrijden, zullen sommige mensen pillen innemen en anderen huidcrèmes opsmeren die beloven je jeugdige huid terug te brengen. Deze anti-aging middeltjes kunnen niet alleen effectief, maar ook ontzettend duur zijn. Wat veel mensen lijken te vergeten, is dat er anti-aging voedingsmiddelen zijn die de effecten van veroudering effectief bestrijden.

Als je graag een jeugdigere huid wilt, hou je geld dan in je portemonnee en richt je in plaats daarvan op een nieuw dieet. Zorg ervoor dat je voedingsmiddelen opneemt die het vermogen hebben om de effecten van veroudering te vertragen en terug te draaien. Wil je weten welke voedingsmiddelen dit kunnen? We hebben er hier een paar opgenomen!

Donkere bladgroenten

Je moeder had gelijk om je te dwingen spinazie te eten toen je klein was. Spinazie en andere donkere bladgroenten, zoals snijbiet, boerenkool, paardenbloem bladeren en bieten zitten vol gezonde voedingsstoffen en anti-aging voedingsstoffen!

Wat zit er in bladgroenten?

Ze zitten boordevol anti-oxidanten en fytonutriënten, waarvan wordt verondersteld dat ze het risico op kanker, en hart- en vaatziekten kunnen verminderen. Deze voedingsstoffen worden ook geassocieerd met een verbeterde gezondheid van de huid en visie. Bladgroenten zitten ook boordevol magnesium, dat de gezondheid van cellen kan stimuleren, en folaat, de B-vitamine die het vermogen heeft om dementie, en hart- en vaatziekten te bestrijden. De vezels in bladgroenten verbeteren de spijsvertering en verlagen het risico op hart- en vaatziekten, en kanker.

Bessen

Ze kunnen dan klein zijn, maar het zou verkeerd zijn om hun anti-aging vermogens en voordelen voor de gezondheid te onderschatten. Bessen kunnen helpen kanker, en hart- en vaatziekten te voorkomen als gevolg van het hoge gehalte aan anti-oxidanten. De anti-oxidanten in bessen zijn ook nuttig in het repareren van spierweefsel, verbeteren van de gezondheid van de huid en verhogen van de hersenfunctie. Denk je dat je een aantal kilo’s bent aangekomen? Neem bessen op in je gezonde dieet om die extra kilo’s kwijt te raken. Bessen bevatten weinig calorieën en kunnen helpen bij het afvallen, en bij het verminderen van het risico op diabetes.

Volle granen

Controleer de inhoud van je keukenkastjes. Als je veel producten van wit meel ziet, dan moet je ze vervangen door volle granen die boordevol vezels zitten. Volle granen zijn niet alleen gezond, ze kunnen ook helpen om de gevolgen van veroudering te vertragen en terug te draaien. Volle granen kunnen het risico op kanker, hart- en vaatziekten, en diabetes verlagen. Ze zijn ook een grote bron van energie!

Culinaire Arganolie

Culinaire Arganolie wordt in Marokko al duizenden jaren gebruikt. Deze gezonde olie zit boordevol anti-oxidanten en onverzadigde essentiële vetzuren. Onderzoek heeft aangetoond dat de olie kan helpen de effecten van huidveroudering te bestrijden en schade door vrije radicalen te voorkomen. Het kan ook hart- en vaatziekten voorkomen en het immuunsysteem verhogen. De olie is ook zeer geschikt voor mensen met diabetes. Bovendien kan het de hersenfunctie verbeteren vanwege de onverzadigde essentiële vetzuren.

Rode wijn

Drink maximaal 1 glas rode wijn per dag om de tand des tijds terug te draaien. Wijn bevat een krachtige anti-oxidant, resveratrol, die anti-inflammatoire en anticoagulatie eigenschappen heeft. Wijn zal niet alleen helpen bij het bestrijden van huidveroudering, het kan ook je risico op hart- en vaatziekten, en kanker verlagen.

Schrijf een reactie