Argan Cosmetica

Kapsels voor de Winter die je uit Zou Moeten Proberen

Kapsels voor de Winter die je uit Zou Moeten Proberen
Zorg extra voor je haar in de winter!

De lucht kan er dan saai en grauw uitzien, maar dit hoeft nog niet te betekenen dat je je haar er ook zo uit laat zien. Veel mensen hebben tijdens de koude winter last van dof haar. Hier zijn een aantal stijlvolle kapsels die de schoonheid van je lokken zullen laten herleven!

Kapsels voor het winterseizoen

 • Weelderige krullen

  Als je haar een goede lengte en golven heeft, dan zijn weelderige krullen een perfect kapsel. Probeer dit kapsel als je naar een feestje gaat of een afspraakje hebt! Het is bijna Valentijnsdag en je wilt er waarschijnlijk op je best uitzien!

 • Hoe maak je het kapsel

  Om het weelderige kapsel met krullen te maken, heb je een volumespray, warme rollers en je vertrouwde föhn nodig. Spuit na een douche een beetje volumespray in je haar. Föhn je haar net zoals je dat normaal gesproken doet en op dat moment moet je je warme rollers al hebben aangezet.Deel je haar doormidden met 6cm secties van je lokken in rollers. Om krullen te krijgen, moet je de rollen verticaal inzetten. Wacht ongeveer 10 minuten voordat je de rollers verwijdert. Schud de krullen daarna voorzichtig met je vingers uit. Steek je krullen veilig op met speldjes. Om een ​​zachtere uitstraling te creëren, laat je enkele slierten langs je gezicht vallen.

 • Gladde en glanzende golven

  Voor vrouwen met lang en fijn haar, zijn de gladde en glanzende golven perfect! Ben je er klaar voor om dit kapsel uit te proberen? Om je haar er prachtig uit te laten zien, hoef je deze winter niet naar een kapsalon te gaan. Je kunt dit kapsel gemakkelijk in 5 eenvoudige stappen maken!

 • Hoe maak je het kapsel

  Om je lange, fijne haren in gladde en glanzende golven te dragen, heb je een föhn, volumespray en een krultang nodig. De eerste stap is om je haar op een lage snelheid en hoge warmtestand te föhnen. Zodra je haar een beetje vochtig is, zet je de föhn uit en start je met het verwarmen van je krultang. Spuit de volumespray in je lokken. Wees gul met de hoeveelheid die je in je lokken spuit. Föhn je haar nog een keer, terwijl je delen ervan om een ronde grote borstel wikkelt. Zodra je haar droog is, draai je enorme porties van je haar in je krultang. Bij het draaien, moet je ervoor zorgen dat je dit in afwisselende richtingen doet. Hierdoor zullen je golven in verschillende richtingen vallen! Geef het merendeel van de krullen een goede duw met je vingers. Je kunt een groot gedeelte meenemen net boven de boog van je linker wenkbrauw en vervolgens je pony over je voorhoofd laten vallen. Gebruik spelden om je haar vast te zetten en vervolgens een sterke haarlak om het extra te fixeren.

Dit zijn slechts twee kapsels die je haren er de hele winter lang geweldig uit zullen laten zien. Zorg ervoor dat je haar gezond is door deze minstens eenmaal per week te conditioneren met Arganolie!

Blijf je vrienden vragen om onze Facebook-pagina leuk te vinden en dan zullen wij meer tips over gezondheid en schoonheid plaatsen!