Argan Cosmetica

Je Keuken is de Oplossing voor Mooi Haar!

Je Keuken is de Oplossing voor Mooi Haar!
Eet uw haar gezond!

Veel mensen verlangen naar een gezond hoofd met haar. Gezond haar is zijdezacht, soepel en weelderig. Nou, wie wil dit nu niet?! De meest populaire adviezen die wij ontvangen om dit weelderige haar te krijgen, is insmeren, uitspoelen en herhalen. Dus smeren we onze haren in met shampoo en conditioner, spoelen het uit en beginnen weer van voor af aan. En uiteindelijk blijft het geweldige resultaat uit … voor altijd en eeuwig.

Niet alleen shampoo en conditioner zorgen voor het mooie haar waar je al van droomt sinds je klein was. Je zult verder moeten denken als je een weelderige bos met haar wilt hebben. Stap uit de douche en ga direct naar je keuken. Gezond haar begint in je keuken!

Elke maand zal het haar ongeveer een halve centimeter groeien. Om het haar te laten groeien, moet het gevoed worden met bepaalde voedingsmiddelen. Hetzelfde geldt voor onze nagels en huid. Als je veel junk food hebt gegeten dan kun je verwachten dat je niet het weelderige haar zult hebben waar je altijd al van hebt gedroomd. Echter, als je een gezond dieet volgt, zal je lichaam niet alleen sterker zijn, maar je haar en huid zullen er tevens prachtig uitzien!

Voeg deze voedingsmiddelen toe aan je dagelijkse dieet!

 • Donkere bladgroenten

  Spinazie gaf Popeye enorme kracht, maar wist je dat spinazie en andere donkere bladgroenten kunnen zorgen voor een gezond hoofd met haar? Bladgroenten zitten boordevol vitamine A en C. Deze twee voedingsstoffen zijn essentieel in de productie van talg, de natuurlijke conditioner van ons haar. Donkere bladgroenten zijn ook geweldige bronnen van calcium en ijzer. Dus eet spinazie, broccoli, snijbiet en andere donkere bladgroenten!

 • Zalm

  Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die een grote invloed hebben op je uiterlijk en zalm is één van die voedingsmiddelen die bovenaan de lijst staat. Het hoge gehalte aan Omega-3 vetzuren en vitamine B-12 zorgt ervoor dat zalm geweldig voedsel is voor een mooi uiterlijk! Omega-3-vetzuren zorgen voor een gezonde hoofdhuid. Als je lichaam een tekort heeft aan omega-3-vetzuur, zul je te maken krijgen met een droge hoofdhuid en dof uitziend haar. Vitamine B-12 stimuleert een gezonde haargroei.

 • Bonen

  “Eet je bonen op”! Toen we nog klein waren, zeiden onze moeders vaak dat we onze bonen moesten opeten en de meesten van ons deden dat dan met tegenzin! Nou, moeder heeft het weer eens bij het rechte eind! Als je mooi haar wilt hebben, moet je ervoor zorgen dat je peulvruchten, zoals linzen en bonen, in je dieet opneemt! Minstens 3 kopjes per week is aan te raden! Omdat ze vol zitten met eiwit, stimuleren peulvruchten een gezonde haargroei. Ze zitten ook boordevol ijzer, zink en biotine. Hoewel biotine deficiëntie vrij zeldzaam is, hebben mensen met een dergelijk tekort meestal last van broos haar!

 • Noten

  Je bent gek als je noten overslaat! Als je weelderig en glanzend haar wilt, dan moet je noten eten. Brazil noten stimuleren een gezonde hoofdhuid omdat ze vol zitten met selenium, terwijl walnoten geweldige bronnen zijn van alfa-linoleenzuur (een omega-3) die je haar helpen conditioneren. Cashewnoten en amandelen zitten boordevol zink, wat overmatig haaruitval kan voorkomen!

Afgezien van het eten van voedingsmiddelen die goed zijn voor je haar, moet je je mooie bos haar ook regelmatig conditioneren met Marokkaanse Arganolie. Arganolie zit boordevol vitamine E, ​​essentiële vetzuren en een groot aantal anti-oxidanten die zorgen voor mooi en gezond haar!