Argan Cosmetica

Draag dit Jaar Trendy Nagelkleuren!

Draag dit Jaar Trendy Nagelkleuren!
Pas uw kleur aan, aan uw humeur!

Heb je al de accessoires die je nodig hebt (of die je wilt hebben) voor de herfst? Wanneer het onderwerp accessoires wordt genoemd, zullen veel mensen automatisch denken aan tassen en schoenen. Jawel, we zullen niet ontkennen dat dit de meest bekende accessoires zijn. Oorbellen, kettingen, armbanden en wat al niet meer volgen hierop. Maar hoe zit het met je nagels? Zijn deze “goed voorzien van accessoires” voor de herfst?

Wat is de beste kleur voor deze herfst? Nou, als het gaat om nagelkleuren dan zijn donkere tinten gemengd met een contrast van heldere accenten het beste om te gebruiken. Hier zijn een aantal trendy nagelkleuren voor dit seizoen.

 • Als een stormachtige en donkere nacht.

  Als je graag naar modeshows gaat of er graag naar kijkt op de televisie zul je merken dat de populaire kleuren nachtblauw en zeer rijk bordeaux zijn. Om een perfect uitziende manicure te hebben, moet je ervoor zorgen dat je je nagels kort knipt, in een vierkante vorm met afgeronde hoeken. Bedek ze dan met lak. Eén keer is niet genoeg, dus je zult ze twee keer moeten lakken. Als finishing touch kun je het beste kiezen voor een glanzende toplaag.

 • Kiezen voor lichte kleuren.

  Met de koudere temperaturen heb je iets verfrissends nodig om naar te kijken. Overweeg om een witte kleur te dragen op je nagels. Felle kleuren zijn ook helemaal in voor dit seizoen. Probeer je nagels te lakken met een nagellak die roomachtig of zacht goud is van kleur. Als je van gewaagd houdt dan kun je je nagels lakken in een terracotta kleur.

 • De French manicure raakt nooit uit de mode.

  Het is waar dat een French manicure altijd in de mode is, ongeacht welk seizoen het ook is. Er zijn vele verschillende French manicures. Hoewel een French manicure in de herfst een heeeeel klein beetje aan de subtiele kant zal zijn, ziet het er nog steeds theatraal uit. Er is een goed bewaard geheim voor een dramatische French manicure, en dat is om de basis van de nagels altijd te dempen. Je kunt dit doen met crème of putty. Maak vervolgens de uiteinden van je nagels donker met ofwel rood of zilver.

 • Toon je ruige kant.

  Heb genoeg moed om de wereld te laten kennismaken met je ruige kant. Ingewikkelde prints schreeuwen je ruige kant uit. Je zult merken dat nail art deze dagen helemaal in is. Je ziet verschillende mensen die het lef hebben om hun nagels in heldere regenboogkleuren te lakken! Wees niet bang om te spelen met kleuren. Meng ze door elkaar!

 • Het donkerrode effect.

  Heb je ooit geprobeerd je nagels in een donkerrode kleur te lakken? Als je de CorellCorell runway show hebt gezien, was je vast en zeker onder de indruk van hoe mooi de nagels van de modellen eruit zagen in donkerrood!

Nu je hebt kennisgemaakt met een aantal zeer trendy kleuren voor dit seizoen, moet je niet vergeten dat een perfecte manicure begint met gezonde nagels! Houd je nagels gezond door ze regelmatig in te smeren met de Marokkaanse Arganolie. Arganolie zit boordevol vitamine E, wat je nagels zal versterken. Het zit ook vol essentiële vetzuren, wat geweldige vochtinbrengers zijn voor zowel de nagels en de nagelriemen!