Argan Cosmetica

Een Perfecte Pedicure voor je Zomervakantie!

Een Perfecte Pedicure voor je Zomervakantie!
Week je voeten in warm water met Arganolie voor het knippen.

Eindelijk heb je je zomervakantie georganiseerd! Je hebt je vliegticket en een kamer in een resort geboekt, route uitgestippeld, koffers gepakt en lijst met dingen die je moet meenemen twee- of zelfs driemaal gecontroleerd! Alles staat helemaal klaar voor een paar dagen plezier in de zon! Maar heb je de laatste tijd je voeten al eens bekeken? Zijn deze helemaal klaar voor slippers?

Blijf kalm en flip niet als je voeten nog niet helemaal klaar zijn voor slippers! Je hebt nog genoeg tijd om je tenen en teennagels klaar te stomen om ze te tonen in je slippers. Dus begin in plaats van te panieken met het verwennen van je voeten!

Zeg ‘au revoir’ tegen je oude nagellak!

Verwijder je oude en afgebrokkelde nagellak met een watje doordrenkt met nagellak remover. Vergeet niet je teennagels te knippen. Je moet ze recht afknippen en natuurlijk met een schoon nagelknippertje. Na het knippen maak je de zijkanten glad met een nagelvijltje. Je nagels zien eruit alsof ze door een professionele nagelstudio zijn geknipt en gevijld.

Week je vermoeide voeten in lauwwarm water met Marokkaanse Arganolie.


Geef je voeten een ontspannende behandeling en je nagels een rustgevend bad. Marokkaanse Arganolie zal je nagels conditioneren, en tegelijkertijd je nagels en huid hydrateren. Het warme water zal je vermoeide voeten verlichten. Een inweektijd van ongeveer 15 minuten zal absoluut zeer ontspannend zijn! Dus pak wat leesvoer, leun achterover en ontspan!

Verzorg je voeten!

Je hebt een voetvijl nodig voor deze taak. Met je ene voet al rustend op de rand van een emmer of het bad, dompel je de voetvijl in het water en gebruik je deze om je hiel, de bal van je voet en de buitenkant van je tenen glad te maken. Daarna droog je je voet door deze af te deppen met een schone handdoek. Herhaal dezelfde procedure bij je andere voet. Nadat je je voeten hebt afgedroogd, duw je de nagelriemen voorzichtig terug met een nagelvijl.

Hydrateer je voeten en nagels!

Ontneem je voeten geen goede massage, omdat je je eigen pedicure bent. Gebruik Marokkaanse Arganolie voor de massage, omdat dit een geweldige vochtinbrenger is voor je huid en nagels. Oefen een stevige druk uit op de boog en bal van je voeten. Nadat je klaar bent met het masseren van je voeten, hydrateer je je nagels door deze in te smeren met de kostbare olie uit Marokko. Je nagels zullen niet alleen gehydrateerd, maar ook versterkt worden.

Lak je nagels!

Het laatste onderdeel is het lakken van je nagels! Zorg ervoor dat je nagellak vrij is van schadelijke stoffen. Maak er een gewoonte van de ingrediënten van je nagellak te controleren voordat je ze afrekent aan de kassa. Vermijd nagellak met DBP of dibutylftalaat, tolueen en formaldehyde, daar deze chemische stoffen giftig zijn voor het lichaam!

Nu zijn je voeten klaar om getoond te worden in slippers!

Schrijf een reactie