Argan Cosmetica

Marokkaanse Arganolie zal je Acne Littekens Verbannen!

Marokkaanse Arganolie zal je Acne Littekens Verbannen!
Arganolie zit vol met Vitamine E die de Acne aanpakt.

Puistjes zijn op zich al gênant genoeg. Maar het houdt niet op bij puistjes. Nadat je eindelijk van de puistjes afbent, zul je nog steeds moeten omgaan met de littekens die ze achterlaten. Voor de meeste mensen die last hebben gehad van milde tot ernstige acne zijn littekens net zo problematisch en gênant, of misschien zelfs nog erger, als de puistjes zelf.

Maar gelukkig zijn er altijd manieren om de acne littekens te laten verdwijnen. Hoewel we over chirurgische methoden en medische middelen beschikken om acne littekens, zoals microdermabrasie te behandelen, hebben we ook relatief veiliger en minder dure manieren om deze vervelende littekens weg te krijgen. Denk meer biologisch! Ja! We hebben het over de geschenken van de schoonheid van de natuur!

Marokkaanse Arganolie: Geschenk van de natuur

Essentiële oliën staan erom bekend talrijke schoonheidsvoordelen te bevatten, met name voor de huid. Eén essentiële olie die vandaag de dag veel aandacht krijgt, is Marokkaanse Arganolie. Deze olie wordt gewonnen uit de vruchtzaden van Arganbomen die alleen groeien in de zuidwestelijke regio van Marokko. Vaak wordt deze Marokkaanse olie aangeduid als het vloeibare goud van Marokko, vanwege de geweldige voordelen voor de huid, nagels en het haar!

Wat maakt deze olie effectief in het verwijderen van acne littekens? Het antwoord is te vinden in de bestandsdelen! Laten we eens wat meer te weten komen over de voedingsstoffen in de olie die een belangrijke rol spelen in het verbannen van acne littekens!

Bestandsdelen van Arganolie die acne littekens verwijderen

Welke bestandsdelen van deze olie helpen bij het verwijderen van acne littekens?

 • Vitamine E

  Vitamine E voedt de huid. Niet alleen is het een belangrijke speler in het verwijderen van acne littekens, het helpt ze ook te voorkomen!

 • Sterolen

  Naast het vasthouden van vocht, houden sterolen de celmembranen van de huid gezond en verbeteren ze de natuurlijke genezing en andere metabolische processen van de huid.

 • Prostaglandinen

  De prostaglandinen in Marokkaanse Arganolie helpen bij de groei en ontwikkeling van de huidcellen en helpen de huid zich te vernieuwen en te ontdoen van littekens.

De olie zit boordevol voedingsstoffen die acne in toom houden. Acne is eigenlijk een inflammatoire ziekte van de huid. Omdat deze olie beschikt over tal van voedingstoffen met anti-inflammatoire eigenschappen, zoals sterolen, prostaglandinen, vitamine E, polyfenolen en triterpenen, maakt dit de olie effectief in het voorkomen dat acne erger wordt. De essentiële vetzuren helpen de talgproductie te verlagen naar een beheersbaar niveau. We weten allemaal dat talg de voeding is voor acne-veroorzakende bacteriën die zich van nature in de huid bevinden. Als de huid overmatig talg produceert, betekent dit dat de acne-veroorzakende bacterie zal gedijen en logischerwijze zal leiden tot meer acne.

Andere essentiële oliën voor het verwijderen van acne littekens

Hier is een lijst van andere essentiële oliën die acne littekens zullen verbannen!

 • Witte kamfer essentiële olie
 • Romeinse kamille essentiële olie
 • Elemi essentiële olie
 • Rosewood essentiële olie
 • Duizendblad essentiële olie
 • Lavendel essentiële olie

Je kunt een ½ theelepel van al deze oliën combineren met Marokkaanse Arganolie om een zeer krachtige acne verwijderaar te maken! Doe het mengsel in een bakje met deksel en schud elke keer voor gebruik!