Argan Cosmetica

Heb je Last van Littekens die Maar Niet Willen Verdwijnen?

Heb je Last van Littekens die Maar Niet Willen Verdwijnen?
Bescherm je littekens tegen de zon!

Littekens! De meeste mensen hebben angst om ze te krijgen. Maar onze huid kan littekens krijgen door snijwondjes, wonden en uiteraard het meest verschrikkelijke van allemaal, acne. Maar we zouden littekens niet moeten haten, omdat ze onderdeel uitmaken van het natuurlijke genezingsproces van de huid.

De meeste littekens die we zullen krijgen, zullen na verloop van tijd verdwijnen. Als je littekens hebt die lange tijd nodig hebben om te verdwijnen, dan betekent dit dat het trauma of de schade opgelopen aan je huid diep was. De meesten van ons zullen niet blij zijn om littekens te zien, vooral acne littekens, en we zullen er alles aan doen om ze weg te krijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat geen enkel huis-tuin-en-keuken middel je littekens op magische wijze zal laten verdwijnen. Maar er zijn manieren om je hardnekkige littekens te laten vervagen. Er zijn huidcrèmes en huidproducten die ontwikkeld zijn om je te helpen het natuurlijke genezingsproces van de huid te versnellen. De manier waarop je je huid verzorgt, kan ook helpen bij het versnellen van het proces.

Hoe laat je je littekens sneller verdwijnen

Hier zijn manieren om je littekens sneller te laten verdwijnen!

Ochtendverzorging

Als je ‘s morgens uit je bed komt, moet je er voor zorgen dat je je huid wat liefde geeft. Was je huid met behulp van een milde reiniger. Wrijf je huid niet droog! Maar wees voorzichtig en dep je huid droog met een schone handdoek. Je zult een littekencrème nodig hebben om op het litteken te smeren. Het beste is om een product te kopen met ui-extract. Vraag je je af waarom? Dit is simpelweg, omdat uien van nature beschikken over antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen, die de roodheid en jeuk zullen helpen minimaliseren of voorkomen. Laat de crème intrekken in de huid.

Een ander geweldig product dat je kunt gebruiken voor littekens is Marokkaanse Arganolie. Deze olie bevat ook talrijke voedingsstoffen die antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen bevatten. Arganolie bevat squaleen, wat een natuurlijk antibacterieel is en polyfenolen, wat een antisepticum is. Het zit boordevol voedingsstoffen met anti-inflammatoire eigenschappen. Vitamine E, ​​prostaglandinen, triterpenen, sterolen en polyfenolen hebben allemaal anti-inflammatoire eigenschappen, en deze voedingsstoffen zijn allemaal te vinden in deze Marokkaanse olie.

Zonnebescherming

Bescherming tegen de zon is een must en als je wilt dat je littekens sneller verdwijnen, dan zou je deze regel moeten opvolgen. Blootstelling aan zonlicht kan de littekens donkerder maken en als ze donkerder worden, zullen ze beter te zien zijn. Als je geen tijd en moeite wilt verspillen om ze te vervagen, zorg er dan voor dat je een zonnebrandcrème op je littekens smeert met factor 30 of hoger. Het is ook aan te raden een breed spectrum zonnebrandcrème te gebruiken. Maak dit een dagelijkse gewoonte en breng opnieuw aan na veel zweten, zwemmen of als je tijd buitenshuis doorbrengt. Je kunt ook een extra bescherming tegen de zon bieden door je littekens te bedekken met kleding.

Avondverzorging

Vergeet niet je huid te reinigen voordat je je bed induikt. Net zoals ’s morgens dep je je huid droog met een schone handdoek. Breng de Marokkaanse Arganolie niet alleen aan op je littekens, maar op je hele huid.