Argan Cosmetica

Voorkom dat je de Titel Mr/Mevr Acne Littekens Krijgt!

Voorkom dat je de Titel Mr:Mevr Acne Littekens Krijgt!

Vermijd je het om in de spiegel naar jezelf te kijken vanwege je acne littekens? Het is inderdaad waar dat acne littekens een behoorlijke domper kunnen zijn. Maar acne littekens kunnen behandeld worden en het is eenvoudig om de sporen van je verleden te wissen.

We moeten toegeven dat acne littekens niet zo prettig zijn om naar te kijken. De waarheid is dat ze zelfs lelijk zijn om naar te kijken. Misschien denk je dat het woord lelijk wel heel hard is om acne littekens te beschrijven, maar in de echte wereld schijnt iedereen daar zo over te denken.

Hoewel acne littekens niet zo prettig zijn om naar te kijken, wordt de blik van veel mensen toch naar de acne littekens getrokken. Als je zelf problemen met acne en acne littekens hebt gehad, heb je dit vast ook zelf ervaren. Als je op een feest was of aan iemand werd geïntroduceerd, heb je ze waarschijnlijk wel betrapt op het staren naar de acne littekens op je gezicht.

Ook zijn veel mensen, vooral vrouwen, erg hard over acne en acne littekens. Hoe vaak heb je zelf het woord “puisterige meisje” of “het meisje met die acne littekens in haar gezicht” gebruikt om iemand te beschrijven? Misschien heb je deze exacte woorden niet gebruikt, maar je hebt vast wel eens gehoord dat je vrienden iemand op deze manier beschrijven. Geen enkele vrouw zou een dergelijke titel opgeplakt willen krijgen.

Als je niet de titel van “Mevr Acne littekens” wilt krijgen, dan wordt het hoog tijd dat je iets doet om je acne littekens te verwijderen. Maar voordat we verder ingaan op hoe je je acne littekens kunt verwijderen, zullen we eerst doornemen hoe je het krijgen van deze littekens kunt vermijden. Laten we nog een stapje terug gaan en bespreken hoe je acne of een uitbraak kunt voorkomen.

Het vermijden van uitbraken

  1. Hou je huid schoon door deze tweemaal per dag te wassen met een mild reinigingsmiddel dat geschikt is voor jouw huidtype.
  2. Vermijd het dragen van make-up, omdat dit de poriën verstopt. Als je toch make-up gebruikt, zorg er dan voor dat je het er zo snel mogelijk of voordat je naar bed gaat afwast.
  3. Zorg dat je voldoende slaap krijgt en vermijd of controleer stress.
  4. Sport regelmatig.
  5. Eet gezonde en uitgebalanceerde maaltijden. Vermijd vettig, olierijk voedsel en zuivelproducten.

Acne littekens voorkomen

Er is maar één ding dat je hoeft te doen om te voorkomen dat je diepe littekens krijgt, en dat is om nooit aan acne te plukken, prikken of knijpen. Acne littekens verdwijnen vanzelf ongeveer 6 weken nadat de acne is verdwenen, maar als de littekens diep zijn vanwege je onvermogen om het plukken, prikken of knijpen te controleren, dan zullen de littekens dieper zijn en heb je misschien een product nodig om je acne littekens te behandelen.

Acne littekens verwijderen

Breng na het wassen ‘s morgen en voordat je naar bed gaat Arganolie op je littekens aan. Je kunt dit gebruiken als je dagelijkse vochtinbrenger. Terwijl de olie je huid hydrateert, zorgt het hoge gehalte aan vitamine E ervoor dat je acne littekens worden verwijderd.

Arganolie zit boordevol bestandsdelen die helpen bij de ontwikkeling en regeneratie van huidcellen, zoals essentiële vetzuren, prostaglandinen, polyfenolen en sterolen.