Argan Cosmetica

Ben je je Oude Manicure Beu? Lees Hier Alles Over Nagelkunst!

Ben je je Oude Manicure Beu? Lees Hier Alles Over Nagelkunst!
Benieuwd naar Nagelkunst? Leer er hier alles over!

Ben je moe van dezelfde kleur en stijl van je nagels. Lees meer over nagellak en nagelkunst die momenteel helemaal in is!

Manicure die je moet dragen!

 • Franse manicure mat en glanzend

  Hoewel de Franse manicure altijd in de mode is, kan het een kleine make-over gebruiken of misschien een nieuwe manier. De matte en glanzende manier van de Franse manicure is nu voor velen helemaal in. Om deze nieuwe manier van de Franse manicure te dragen, lak je gewoon een laagje roze matte nagellak met een donkerdere tint over een nagellak met glanzende toon. Het resultaat kan subtiel zijn, maar zal zeker de aandacht trekken!

 • Glinsteren tips

  Als je wilt dat je nagels er direct glamourachtig uitzien, dan is deze sprankelende manicure de beste keuze voor jou! Deze nagelstijl is zo gemakkelijk om te doen dat je er niet eens voor naar een nagelstudio hoeft te gaan. Voeg gewoon glitters toe op de toppen van je nagels die net een nieuw laagje lak hebben gehad. Ja, je leest het goed, voeg glitters toe op de top van je nagels als de lak nog nat is. Om deze manicure af te werken, breng je aan ander laagje aan, zodat je glitters goed vastzitten en niet ergens aan zullen blijven haken!

 • Halve maan imperfectie

  Niet alles moet perfect zijn, deze halve maan manicure wordt het best op imperfecte wijze gedaan. Om deze nagelkunst toe te passen, lak je gewoon een zwarte nagellak op de witte halve manen van je nagels met behulp van niet al te perfecte penseelstreken. Dit is absoluut makkelijker om te doen dan ervoor te zorgen dat je een perfecte halve maan lak hebt! En het is helemaal in!

 • Metallic die nogal glanst

  Deze manicure zal ongetwijfeld de aandacht trekken! De glans van metallics zal de aandacht absoluut opeisen. Gebruik een paarse metallic nagellak en breng de glans op je nagels aan!

 • Laat het kaviaar sneeuwen

  Deze sneeuwachtige manicure zal je nagels niet koud en ijzig maken. De volledig witte en parelachtige stijl zal je nagels er stijlvol en heel elegant uit laten zien.

 • Terug naar de jaren 80

  De jaren 80 is een tijd die veel mensen geweldig vinden en zou het niet leuk zijn om de levendige sfeer van de jaren 80 terug te brengen? Nou, dat is mogelijk met deze manicure! Draag je nagels in de stijl van de jaren 80 en imiteer een schilderij van Mark Rothko door een zwarte streep met glans toe te voegen in het midden van je nagels!

 • Heb je melk?

  Melkwitte nagels kan de perfecte manicure voor je zijn! Deze stijl is zo makkelijk om te maken! Laat het geld in je zak zitten en doe de melkwitte manicure in je eigen huis! Het enige wat je hoeft te doen is een flesje sneeuwkleurige nagellak en matte lak te kopen. Breng twee lagen van de sneeuwkleurige lak aan en werk het vervolgens af met de matte lak! Als je in de zakelijke wereld actief bent, dan zal deze stijl ongetwijfeld passen bij je kantoor look!

Hou ze gezond

Al die lak kan je nagels zwak maken. Dus zorg ervoor dat je ze gezond houdt door ze regelmatig in te smeren met Arganolie. Boordevol Vitamine E en essentiële vetzuren zullen je nagels gevoed en gehydrateerd zijn, en beschermd worden tegen schade!