Argan Cosmetica

Arganolie op je Nagels Aanbrengen, Waarom?

Arganolie op je Nagels Aanbrengen, Waarom?
Verzorg je nagels met Arganolie en maak ze sterker dan ooit.

Arganolie wordt tegenwoordig steeds populairder als nageltoner. Dat komt vooral door de geweldige resultaten waarover de gebruikers van Arganolie berichten. Vandaag volgen hier enkele tips over hoe je Arganolie op je nagels moet aanbrengen zodat je met Arganolie uit Marokko die resultaten kunt behalen waar je over gehoord of gelezen had.

Arganolie op je vingernagels aanbrengen

Arganolie op je vingernagels aanbrengen is simpel. Alles wat je hoeft te doen is het volgende:

 • Meng om te beginnen Arganolie met citroensap in een 50-50 verhouding. Doe dit mengsel in een schaal die groot genoeg is om beide handen in te houden.
 • Maak je handen en nagels goed schoon voordat je ze in het mengsel houdt. Wrijf nagels en vingers droog met een vochtige doek.
 • Als je je nagels gelakt had, verwijder dan eerst de lak met een nagellak remover voordat je het mengsel van Arganolie en citroensap aanbrengt.
 • Dompel je vingers in het mengsel en hou ze er 15 minuten in. Doe dit één maal per week.
 • Om alleen je nagelriemen te behandelen kun je de Arganolie, ook wel wonderolie genoemd, rechtstreeks op de nagelriemen aanbrengen. Je kunt het met je vingers doen of met een borsteltje van een leeg flesje nagellak.
 • Je kunt ook pure Arganolie rechtstreeks op je nagels aanbrengen. Masseer 3 tot 4 druppels olie op je nagels totdat de olie volledig door de nagels is opgenomen.

Arganolie op je teennagels aanbrengen

Deze toepassing is vrijwel hetzelfde als voor de vingernagels.

 • Doe een 50-50 mengsel van de Marokkaanse olie en citroensap in een teiltje. Er moet genoeg in zitten om je tenen in onder te kunnen dompelen.
 • Maak je tenen eerst schoon voordat je ze onderdompelt. Als je je teennagels gelakt had, verwijder dan de lak met een nagellak remover.
 • Dompel je tenen in het mengsel onder waarbij je je hielen op de rand van het teiltje laat rusten. Doe dit elke week 15 minuten.
 • Breng Arganolie rechtstreeks op de nagelriemen van je teennagels aan. Dit kun je doen met het borsteltje van een leeg flesje nagellak of met je vingers.
 • Je kunt ook een paar druppels van de olie over je teennagels masseren totdat de olie in zijn geheel opgenomen is.

Je kunt de olie ook aanbrengen nadat je je favoriete nagellak op je nagels hebt gedaan. Je nagels kunnen dan nog steeds de olie opnemen. Je kunt dit doen als je van plan bent de olie over je nagels te masseren. Maar als je gaat dompelen moet je je nagels ná deze behandeling lakken. Als je van plan bent je nagels te vijlen doe dat dan vóórdat je de olie aanbrengt.

Nu dat je weet hoe je Arganolie op je nagels moet aanbrengen kun je thuis beginnen met de behandeling van je nagels met Arganolie. Ik zou aanbevelen om met je teennagels te beginnen omdat dit wat makkelijker is. Zorg dat je verse citroenen bij de hand hebt om het mengsel effectiever en verzachtender te maken. Vraag hulp indien nodig.