Argan Cosmetica

Makkelijke en Modieuze Kapsels voor Kort Haar

Makkelijke en Modieuze Kapsels voor Kort Haar
Kort staat vlot en is makkelijk te onderhouden.

Veel vrouwen lopen tegenwoordig met kort haar rond. Makkelijk om te wassen en te dragen, makkelijk in het onderhoud en makkelijk om in model te brengen. Kort haar kan je ook een cool, chicque en sexy uiterlijk geven.

Maar dat betekent nog niet dat je helemaal niets aan je haar hoeft te doen. Zonder de juiste verzorging kan je haar levenloos en slap neer gaan hangen, of juist gaan verwilderen en alle kanten uit gaan staan. Als dat niet wil moet je dus wat tijd nemen en de beste manieren leren kennen om je korte haar in model te houden.

Hier volgen enkele populaire kapsels voor kort haar die makkelijk te knippen en te onderhouden zijn.

 • Pixie

  Deze stijl was populair in de jaren 60 door het bekende Britse supermodel Twiggy en de Amerikaanse actrice Mia Farrow. Deze speelse en sexy haarstijl accentueert de ogen, de jukbeenderen en andere vormen van het gezicht. Om wat variatie aan dit kapsel aan te brengen kun je je pony naar opzij kammen of je kunt het gewoon zo laten zitten voor een wash and wear effect. Voor de zekerheid zou je dan wel een anti-frizz product moeten gebruiken.

 • Afro

  Als je van jezelf krullend haar hebt zou je een kort mini afro kapsel kunnen nemen om een beetje karakter aan je persoonlijkheid toe te voegen. Mini afro is een van de makkelijkste stijlen om te onderhouden omdat je geen chemische producten nodig hebt om het kapsel te creëren. De korte lagen geven vorm aan je hoofd en om te kammen hoef je er alleen maar even met je vingers doorheen te gaan. Je kunt een moisturizer als Arganolie gebruiken om je krullen glanzend en gevoed te houden.

 • Bob

  Bob is misschien wel een van de populairste kapsels voor kort haar. Het bestaat ook in verschillende stijlen van de klassieke bob tot de moderne bob en alles daar tussenin. Als je er als het schoolvoorbeeld van een moderne vrouw uit wil zien, neem dan een moderne bob voor je haar.Bobs zonder pony zien er ongeacht je leeftijd modieus uit. Het is ook een ideaal overgangskapsel als je van lang haar af wil. Je kunt een scheiding aan de zijkant maken als je een chique uiterlijk wil of om een hoog voorhoofd te camoufleren. Breng de scheiding in het midden aan als je er wat alternatiever wil uitzien.Je kunt je bob ook met een pony dragen. Dit kapsel is ideaal voor steil haar en accentueert hartvormige en ovale gezichten. Als je een wat ouderwetsere look wil knip dan de eindjes op willekeurige punten tussen oorlel en kin af en hou de pony recht. Voor een wat moderner uiterlijk kies je een langere pony tot net boven de wenkbrauwen.

 • Golvend haar tot op de Kin

  Deze stijl past het beste bij vrouwen met golvend haar. Het kapsel accentueert de natuurlijke structuur van het haar en geeft het leven en een natuurlijke veerkracht. Het vereist niet veel onderhoud en is een van de makkelijkste kapsels om te dragen.

Schrijf een reactie