Argan Cosmetica

6 Hoogstnoodzakelijke Schoonheidsdingetjes Voor Drukke Moeders

6 Hoogstnoodzakelijke Schoonheidsdingetjes Voor Drukke Moeders

Je bent moeder en je hebt het ook nog druk. Maar dat wil nog niet zeggen dat je jezelf moet verwaarlozen en niet meer op je uiterlijk moet letten. Er altijd goed uit zien wordt echter een hele uitdaging, vooral met kleine kinderen. Voor kinderen zorgen gaat 24 uur per dag door, en tussen de bezoekjes aan de tandarts, carpoolen en voetbaltraining door heb je nog maar weinig tijd over voor jezelf en je uiterlijke verzorging. Om nog maar niet te spreken van een goede verzorging van je huid.

Wees niet verdrietig en geef de hoop niet op. Je kunt wel degelijk iets doen! Hier volgen enkele hoogstnoodzakelijke schoonheidsdingetjes die je als drukke moeder altijd bij je zou moeten hebben. Hiermee kun je altijd voor jezelf zorgen en er goed uitzien, waar je ook naartoe gaat.

 • Vochtinbrengende crème en schoonheidsproducten met bescherming tegen de zon

  De zon met zijn schadelijke UV straling kan je ergste vijand zijn. Deze straling activeert namelijk de vrije radicalen in je lichaam. Bescherming tegen de zon is een must. Als je niet al te veel tijd omhanden hebt, kun je het beste schoonheidsproducten met bescherming tegen de zon kiezen. Als je spontaan even weg wil, of een van je kinderen heeft je dringend nodig, wil je snel in de auto kunnen springen en wegwezen. Op deze manier ben je altijd klaar om de deur uit te gaan zonder dat je huid eronder lijdt.

 • Balsem

  Hou altijd balsem in je handtas bij je. Kinderen kruipen overal in en voordat je het weet moet je ze achterna zitten. Kies een milde balsem die werkt tegen insectenbeten en uitslag zodat je niet gaat krabben en dus geen ontstekingen en littekens krijgt.

 • Vochtige doekjes

  Erg handig om snel iets schoon te maken. Hou altijd een pakje in de auto en een pakje in je handtas voor noodgevallen zoals ijs of ketchup. Koop geurloze pakjes die je overal voor kunt gebruiken, zelfs als je kinderen een “ongelukje” hebben.

 • Handcreme of lotion

  Deze huidverzorgingsproducten moet je altijd in de buurt hebben waar je ook naartoe gaat. Je kunt overal goed voor je huid zorgen. Regelmatig je handen wassen kan je huid droog en geïrriteerd maken. Het is belangrijk om na het handen wassen crème of lotion op te doen.

 • Water

  Water drinken is belangrijk voor je totale gezondheid en die van de huid. Drink elke dag 8 glazen water. En vergeet niet een fles water mee te nemen als je ergens naartoe gaat. Hiermee kom je niet in de verleiding om een blikje frisdrank of zoete sap te drinken als je dorst krijgt.

 • Arganolie

  Veel mensen noemen deze olie wel het vloeibare goud uit Marokko. Het is een olie die elke vrouw moet hebben. Arganolie zit van nature vol met essentiële vetzuren die je skin vochtig en glanzend houden. De olie is bovendien rijk aan vitamine E en anti-oxidanten. Deze bestrijden de vrije radicalen waar je er anders vroegtijdig oud van gaat uitzien. Masseer deze olie op je huid, haar en hoofd zodat huid en haar compleet gehydrateerd en gevoed is.

Misschien heb je niet veel tijd om een goed programma voor de verzorging van je huid te volgen. Maar je weet nu dat je de munitie hebt om altijd mooi te zijn. Draag deze 6 dingen altijd bij je waar je ook naar toe gaat, dan kun je er altijd goed uitzien.