Argan Cosmetica

Zorgt Jouw Werk voor Huidproblemen? Los Deze Op!

Zorgt Jouw Werk voor Huidproblemen? Los Deze Op!
Help je huid met Arganolie, deze zit vol met broodnodige vitamines.

Als je een werkende vrouw bent, dan weet je vast wel hoe veeleisend en hectisch werken kan zijn. De meesten van ons willen wel een 2-daagse werkweek, maar vaak zitten we vast aan een 5-daagse werkweek. Voor velen is vrijdag een dag om te vieren en maandag de dag om de cyclus van vergaderingen, deadlines, presentaties, plus andere zorgen op het gebied van werk te starten. Te midden van al deze chaos en het hoog houden van al deze ballen, kan je huid lijden.

Vrouwen hebben al zo veel op hun bord en huidverzorgingsproblemen zorgen alleen maar voor nog meer gewicht op hun schouders. Hier zijn eenvoudige oplossingen voor een aantal van de meest voorkomende huidproblemen op kantoor.

Oplossingen voor kantoor huidproblemen

Oplossingen voor een droge huid

De meeste kantoren zijn voorzien van airconditioning en waar airco is, is minder vocht in de lucht. Minder vocht in de lucht vertaalt zich naar minder vocht in onze huid, oftewel droge huid.

  • Voed je huid met Marokkaanse Arganolie

Als je denkt dat het afzetten van de airco in je kantoor een geweldige oplossing is, dan heb je waarschijnlijk geen rekening gehouden met de verzengende hitte. Laat de airco maar met rust en koop liever een zeer effectieve vochtinbrengende crème. Marokkaanse Arganolie is de perfecte vochtinbrengende crème om te gebruiken. Dit vloeibare goud uit Marokko zit vol met vitamine E, essentiële vetzuren en sterolen die effectief het vocht vasthouden. De olie bevat ook talrijke anti-oxidanten en andere voedingsstoffen die erg goed zijn voor de huid.

  • Hydrateer je huid van binnenuit

Naast het aanschaffen van een geweldige vochtinbrengende crème, moet je er ook voor zorgen dat je huid van binnenuit gehydrateerd wordt. Drink veel vocht, liefst elke dag water. Acht glazen water per dag is ideaal. Vermijd cafeïnehoudende en alcoholische dranken, omdat deze je huid verder uitdrogen.

Oplossingen voor een vettige huid

Stress maakt je lichaam kapot, inclusief je talgklieren. We weten allemaal hoe het werk ons kan laten stressen.

  • Absorberend papier

Veel mensen met een vette huid hebben de neiging om hun gezicht vaak te wassen. Dit zorgt er alleen maar voor dat de talgklieren meer talg produceren. Wanneer je vaak de natuurlijke oliën van je gezicht haalt, kan er als tegenreactie een overproductie van de talgklieren optreden om meer olie te produceren. De beste optie is om altijd absorberend papier bij je te hebben.

  • Marokkaanse Arganolie

Deze kostbare olie uit Marokko kan de talgproductie reguleren. Als je talgklieren overwerken en meer talg produceren dan nodig is, dan zal het regelmatig aanbrengen van deze olie helpen de talgproductie te reduceren tot een beheersbaar niveau. Je zult ook moeten overschakelen naar gezichtsreinigers die speciaal zijn ontwikkeld voor de vette huid.

Oplossingen voor acne en een doffe teint

Stress, vervuiling en slechte eetgewoonten kunnen acne en een doffe teint veroorzaken.

  • Marokkaanse Arganolie

Je vraagt je misschien af wat er nu in deze olie zit, waardoor het zoveel huidproblemen kan aanpakken. De olie kan acne beheersen vanwege het feit dat het de talgproductie kan reguleren. Het bevat ook vitamine E, wat wonderen doet voor de huid. Het heeft anti-inflammatoire eigenschappen die ervoor zorgen dat acne niet gaat ontsteken. De prostaglandinen helpen de huidcellen te vernieuwen en geven je een stralende huid. Met andere anti-oxidanten, zoals ferulinezuur en polyfenolen is je huid goed beschermd tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Schrijf een reactie